Arkadaslar bi bac saat once annelik hakkinda bi post acmistim annem damadiyla kavga ettilerdide annem hakkimi helal etmem filan kavga uzadi ben sakinlestiremedm hher ikisinide bu sefer ben sinir krizi gecirdim ortaligi yiktim doktum agladm bu arada 31+5 haftalik hamileyim sag kasigima cok siddetli agri girdi esim tm sakin ol filan diye sakinletirdi ben tabi agridan dayanamiyom ciglik atyom yeter susun kavga etmeyin diye ellerm ffilan titriyo kendimi kaybetmisim ssonra bayilmisjm esim hmen acile goturmus serum filan takmislar cok sukur az once eve geldik strese girdigm icn kasilma olmus bebek te iyi yasyo kalp atisini dinledik sakinlestirdiler eve geldik
Geçmiş olsun canım
Gecmis olsun canim dikkat et kendine
Ay kıyamam ya çok geçmiş olsun canım benim üzme kendini lütfen.. her şey halledilir sen bebeğini düşün sadece.. o postu okudum da bi şey yazmak istemedim ne olursa olsun biri annen biri eşin sen annene kızabilirsin ama el laf söylediği zaman zoruna gidebilir.. lütfen üzme kendini kuzunun sana ihtiyacı var o da üzülür sen üzülürsen annesi
Cok sukur Nolur yapma bunu kendine inan annen olsa bile sonrakı pismanlık fayda etmez yapma annenede söyle yada kopar bagları benim gibi
Allah o ailene akıl fikir versin nadıl düşünemezler kavgaları batsın beyi paylasamadınjz da karnındakı sabiiye zarar veriyolar.Aman karfeşim kım kımı yerse yesin sen bebegıne kendı canına bak.gecmıs olsun iyi olman sevındırıcı
Çocuğa bişey olsaydı bunun vebalini kim ödeyecekti peki sakin olmaya çalış
1,492,780 soru
24,391,228 cevap
349,308 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın