0 oy
283 göst.
Diğer kategorisinde (535 puan) tarafından
Bugun 4. Gunumuz ara ara gelip soruyor ama aglamiyor artik ama sanki boyle ben emzirmek istiyorum o sanki benden daha cabuk uyum sagladi bu sürece .Geliyor anne meme sut bitti diyor benim gozler bi doluyor. Benmi boyle duygusalim acaba sizde nasildi süreç 

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bı sen değilsin annesi bebek için de anne içinde psikolojik zor oluyo bende kızımı biraktirirken üzülmüştüm ilk gündüz biraktirdim gece veriyordum zamanla kendisi bıraktı geceyi ama şükür ikimizde çok yipranmadik biraz zamana bırakmak psikolojime iyi geldi pat diye kesemezdim memeden 
(535 puan) tarafından
Bende azaltmistim ama iste o 2 gun agladi şimdi soruyor sadece ama ben daha cok uzuldum sanki
tarafından
Haklısınız gereckten ilk iki üç gün bebek için zor oluyo ama bizim için daha zor geliyo
-Reklam-
+1 oy
(14,081 puan) tarafından
Anne ile bağlar kopuyor bu dönemde ondan duygusallık oluyor 
(535 puan) tarafından
Kopma degilde oyleymis gibi hissediyor insan
+1 oy
tarafından
Benim ki daha 6 aylık ama postu görünce ben bile üzüldüm gözlerim doldu şimdiden o an aklıma geldi  ama bazen minnacık dişleriyle ısırıp gülüyor o zaman  görürsün sen diyorum arayıp bulamiycan diyip kızıyorum 
(535 puan) tarafından
Doya doya emzirin bu surec cok hızlı geçiyor
0 oy
(505 puan) tarafından
Kızım 20 aylık bende bıraktırmak istiyorum çok duygusalım nasıl edicem bilmiyorum ama mecburum 2. 'ye hamileyim 
(535 puan) tarafından
Benim oglumda memede uyuyordu ben once geceyi kestim sonra gunduz uyandiginda bi emzirdim bide uyuturken emzirdim
(469 puan) tarafından
Yemesi iyi benimkinin balık yapı iştahını açtı
(469 puan) tarafından
İnşallah bende yapabilirim canım
(535 puan) tarafından
Balik yagi Ne kullaniyorsunuz doktor tavsiyesimi
(469 puan) tarafından
Evet canım möllers kullanıyoruz pahlı bayabi
0 oy
(7,682 puan) tarafından
Kesmek için üç ayim kaldı bende düşündükçe çok üzülüyorum hiç ayırmak istemiyorm boşluğa düşeceğimi düşünüyorum. Onun o gogsumu gördüğünde ki mutluluğu başka nerde görürüm bilmiyorum ama çok özleyeceğim ಥ_ಥ
(535 puan) tarafından
Ayy valla ya daha yeni hatta emzirsemmi dedim  sonra 4 gun oldu bu kadar gecti pes etme dedim
(7,682 puan) tarafından
Hiç iyi olmaz canım ikinci bıraktırma daha zor olur inanmaz bir kere sütun biteceğine bu eziyeti ikinci kere çekme bence mecbur biraktircaz Allah'ın emri
(535 puan) tarafından
Ayni sekilde dusundum yalanci gibi olacam ve daha cok akli erecek
0 oy
(818 puan) tarafından
Ben oyleydim nasil duygusaldim 2 yasindaydi ve mecburdum biraktirmaya ilac kullaniyodum o alismisti ben alisamamistim
(535 puan) tarafından
Alistinizmi peki
(818 puan) tarafından
Ohoooo coktan oglan 5 yasinda artik aliştim
(535 puan) tarafından
Oo büyümüş
(818 puan) tarafından
Ikinci geliyo teyzesi şimdi ond a sıra onu emzirip memeden kestikten sonra alisma suresinde
(535 puan) tarafından
Oyy allah bagislasin
0 oy
(4,978 puan) tarafından
Oğlum 22 aylık ben hazır hissetmiyorum bıraktırmaya. Önce kendimi ikna etmem lazım galiba.
(535 puan) tarafından
Bende aklimdaydi babanneye gitti sabahtan aksama kadar emmedk firsat bu firsat birakalim emmeden uyutuyum dedim biraz  agladi  ama uyudu oylece 4. Gune geldik
(4,978 puan) tarafından
Benimki değil 1 gün 5 günde bile unutmaz :D bikeresinde 5 gün ayrı kalmamız gerekmişti ondan biliyorum.
(535 puan) tarafından
Unutmuyorlar aslında ama durumu kabulleniyor gibi
0 oy
tarafından
Ayy bende çok üzüldüm 2 yaş 4 aylıktı bıraktık ama hala gelip göğsümû açıp öpüyor ama emmek istediğini biliyorum süt bitti diyorum diğer göğsümû gösteriyor bu diye :))
(535 puan) tarafından
Ayni geliyor ope bilirsin diyorum meme burda sadece sut yok bitti annecim diyorum
0 oy
(10,173 puan) tarafından
Azaltarak mı birden mi bırakıyorsun canm? Kaç aylık bebişin
(535 puan) tarafından
Gece emmesini 15 aylik filan biraktirmistim gunduzde 3-4 kez emiyordu azalmisti suan 23 aylik olmasina 10 gun var
(10,173 puan) tarafından
O zman senin sureç daha kolay canm ya
Benim kızm 22 aylık olacak gece uyanp emiyor hala napcam blmiyorum
(535 puan) tarafından
Bekledigimden kolay oldu gercekten once geceyi biraktirin sizde
(10,173 puan) tarafından
Saol canm benm :)
0 oy
(1,523 puan) tarafından
Bende 1 hafta önce gündüzü bırakırdım. Bugünden itibaren geceyi ama ağladım ağlıycam çok üzgünüm
(535 puan) tarafından
Ben geceyi coktan biraktirmistim 4 gundur de komple bitti ama oglumdan cok bana zor oldu valla
(1,523 puan) tarafından
Gecenin sütü çok daha faydalı olduğu için ben erkenden bıraktırmamıştım. Şuanda oğlum 28 aylık ama ana yüreği işte yinede üzülüyorum çok
(2,025 puan) tarafından
Slm Şeyma cım  nasılsın:))
(1,523 puan) tarafından
İyiyim canım şükür sen nasılsın :))
0 oy
(4,725 puan) tarafından
Ben kızımla konuşarak ayırdım. Tam 1 hafta oldu. Annecim bak süt bitmiş ama sen istediğin zaman gel sarıl op dedim. 

1 haftadır hergun 10 kez açıp öpüyor, seviyor cicii diyor. Bakıp bittii diyor. Ama emmek için ağlamıyor ve benim kızım bende sadece ve sadece memede uyurdu ☺️

Allah gerçekten kolaylık veriyor. Ben daha kesmezdim ama sağlık sebebiyle kestim. 19 aylık
(535 puan) tarafından
Ayni sekilde kestim bende sut bitti bak meme burda gelip opebilirsin sevebilsin diye geliyor yokluyor bi arada soruyor ama ağlamıyor 2 gundur
0 oy
(3,728 puan) tarafından
22 aylık kızım emiyor 1 yıl daha emzirmeyi düşünüyorum kıyamıyorum kesmeye açıkçası
(535 puan) tarafından
Ahh annelik cok fena nasil mutlu olacaksaniz en dogru zaman o en iyisini anneler bilir
0 oy
(313 puan) tarafından
Kızlar peki nasıl bıraktınız ben acı vs bişi sürüp bıraktrmak istemiyorum annecm artık süt bitti yok diyorum ama o ısrarcı oyalamaya çalşyrm ama hatrlıyor sonra yine istiyor
(535 puan) tarafından
O gun babanneye gonderdim hic emmemisti firsat bu firsat diyip aksam annecim memenin sutu bitmis sen artik buyudun kutu sut icebilirsin  ama meme burda sevebilirsin opelirsin dedim tabi  agladi hemde baya uzulerek agladi ama yarım saat sonunda uyudu
0 oy
(631 puan) tarafından
Benim oglum da 8 gun sonra 23 aylik olacak su siralar iki yas krizlerimiz var ve bazen meme krizlerine giriyor emmeden asla sakinlesmiyor bende beyin olarak biraktirmak istiyorum ama kalben hele bu donemde kiyamiyorum. Bazen meme meme diye beni bunaltiyor ve ben memeden uzaklastirmasam oyle saatlerce emer yani. Allahtan gece emmek icin uyanmiyor sadece gece uykusuna gecerken emiyor. Bende nasil biraktircam bilemiyorum asiri bagimli 
(535 puan) tarafından
Bende ayni sekilde dusunuyordum bi beynem biraktir kalben aman emsin diyordu bi anda firsat bu firsat diyip biraktirma surecine girdik
0 oy
tarafından
Ben bir ara bıkmıştım çünkü hiç bişey yemiyorsu çok zayıflamıştı artık süt de yaramıyordu sürekli emiyordu öylece bıraktı
(535 puan) tarafından
Nasıl yemesi duzeldimi umudum o yönde
tarafından
Sayılır
0 oy
(51,121 puan) tarafından
benim kizim bir anda bıraktı hemde hic aglamadi bir iki kez sordu sadece ben bir hafta agladim üzüldüm pisman oldum
(535 puan) tarafından
Valla ayni bende daha erkenmiydiki filan diyip uzuluyorum

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 47 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gassiirt (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde asllyd (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 62 göst.
15 Nisan 2024 Aile kategorisinde Rukiye03 (833 puan) tarafından soruldu