0 oy
69 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızım 6 aylık ve sürekli salyadı akıyor bir haftadır her şeyi ağzına alıp damağında sürüyor. Çenesine de küçük küçük bişeyler çıktı tüm bunlar diş çıkarma belirtisi mi? Öyleyse ne zaman çıkar bu dişler kaç aylıkken çıkmaya başlar? Başka ne belirtileri olur? 

4 Cevaplar

0 oy
(3,331 puan) tarafından
Benimki 11 aylıkken diş cikardi ama dört aylıkken her şeyi ısırmaya çalışıyordu bende dış cikacak diye bekledim yaşına yakın cikardi
-Reklam-
0 oy
(2,523 puan) tarafından
6 aylıkken oğlumun diş eti patladı bir ay içinde iki tane çıktı. Jel al rahatlatır
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Olabilir diş cikmasi erken başlar bazı bebeklerde ishal iştahsızlık ve ateş te oluyor ama bazılarında 
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Diş ama belki sadece diş etleri gelişiyor daha belki de hemen dişi gelir. Yani ne zaman çıkacağını bilemem. Çenesindeki leke mi küçük küçük dediğin? O salya aktığı için oluyor, sürekli silmen lazım salyasını :)  kimi çocukta belirti olmaz bile anlamazsın nasıl patladı dişi, kimi de huzursuzluk ateş gibi şeyler olur ortalık ayağa kalkar :) benim bi oğlum nerdeyse hiç bilmedim ama diğeri zorlamıştı mesela beni 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 237 göst.
18 Nisan 2021 Aile kategorisinde Zulfiye (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 141 göst.
29 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Doga34 (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 87 göst.
0 oy
3 cevap 63 göst.

405,733 soru

12,158,821 cevap

36,600 kullanıcı

...