0 oy
620 göst.
Diğer kategorisinde (872 puan) tarafından
Kızlar bu yasaklar kalkar kalkmaz hemen aramaya başladılar müsaitseniz gelelim diye. Virüs hala bitmedi kabul etmek istemedim ama gelmek isteyende kovulmaz neyse cuma misafir geliyor işte çaya bi fikir verin ne yapıyım hiç bişey bulamadım ben :/

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş evde şuan yatılı misafirim var :D
(872 puan) tarafından
Aboo Allah yardımcın olsun bide şu sıcakta hiç çekilmiyolar ajsns
tarafından
Ya sıcağı geçtim artık bir çocuğu rahat bıraksalar uyusun diye ona şükür edicem ve İzmir gerçek çok ama çok sıcak
(872 puan) tarafından
At onlara çocuğu uyu sen ahaha
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kısır poğaça tuzlu kurabiye sarma biskuvili pasta bunlardan iki 3 tanesini yapabilirsin canım:))
(872 puan) tarafından
Teşekkür ederim bebeğim :))
tarafından
Rica ederim canım:)))
0 oy
tarafından
Kuru çay ver yeterr bazen hakediyorlar :)
(872 puan) tarafından
Onlarda bizi davet etmişti kız. Kadının eli baya hamarat benimde güzel bişeyler çıkarmam lazım
tarafından
O zaman hic altında kalmaa canım :) sarma sar 2 gün önceden dolapta beklesin lezzeti daha güzel oluyor. Yanına börek yaparsın, ıslak kek veya saray sarması var onu yapabilirsin :) patates salatası yada kısır seç begen al yap kuzum :).
(872 puan) tarafından
Kısır olur mu ki ya kocasıyla gelcek güne kaçmaz mı
tarafından
Tek olsa olurdu haklısın :))
0 oy
(539 puan) tarafından
Gelen  basitiyle gelir canım boyle düşünme 

Yapamayacak durumdaysan binden tuzlu kurabiye al

Çiğ köfte aldır ayran cay tatli olarakta sambali yap kaymakla dondurmayla ikram et basit oluyor
(872 puan) tarafından
Valla hazır bişeyler alıcam artık 8 aylığım bide temizlikti fln canım çıkacak biliyorum
0 oy
(644 puan) tarafından
Kek kurabiye puaca borek yapabilorsin yada kisir cay ohh mis
0 oy
(185 puan) tarafından
Yaa ne kadar düşüncesiz insanlarmış.. birde hamilesiniz hem temizlik hem ikram canınız çıkar.. 

Çok gelmek isteyen sizin durumunuzdaki birine kendi yapıp getirir..  sana hazır bir şeyler söyleyeyim bende bari 

Bim marketin mantisini  al haşla sosla yine orda hazır tepsi börekleri oluyor ondan al at fırına  patates salatası en kolayı birde ıslak kurabiye var nette bulursun tarifini basit tatlı niyetine yeter bence fazla bile hamilesin sonuçta 
(872 puan) tarafından
Ay valla içimdeki ses oldun gerçekten çok düşincesizlermiş.
Hazır alcam artık bişeyler
(1,298 puan) tarafından
Valla bende 8.Ayıma girdim. Bu sıcakta ocakları açıp kendime bile bişe yapamıyorum. Mutfak yanıyor ben dayanamıyorum tansiyonum oynuyor. Hazır pratik şeyler al. Ben zorda kalınca eşime yaptırıyorum valla :D aşçı kendileri. Gelirse kendi anası babası abisi geliyor, onlarda hiç yerlerinden kıpırdamaz. Bende topu eşime atıyorum. Ne varsa hazırlıyor
0 oy
tarafından
Banada gelmek istedi.arkadasim.yasaklar kalktı senin evinin kapısıda acildimi dedi..valla dedim yasak kalktı virüs bitmedi.ne.zaman biter o zman dedim..gezip gezip geliyorlar coronada atlattilar..iki yıldır korumusum kendimi.son.anda.olamam.yani..ccocuklarim var..geçen dışarı çıktık akşam..kimsede.maske.yok.sanki virüs bitmiş.gibi..
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Misafirmi ... Valla hiç sevmem daha dogurmadan ebbek görmeye gelelim Ler başladı kırk çıkmadan kimseyi almam dedim
(872 puan) tarafından
Aynen bende kimseye sevdirmek istemiyorum artık herkes gittikten sonra duş aldırırım
(9,235 puan) tarafından
Sewmek değilde insanlarda ki gevşeme delirtiyor beni ben gitmiyorsam sende gelme yani ne olacağı belli değil.
0 oy
(5,759 puan) tarafından
Dusunceniz hic hos degil, eve gelen misafiri agirlamak hizmetcilik mi oluyo, hemde sizi davet etmis guzel agirlamislar, ne guzel size deger veriyolar ki ziyareti iadeye geliyolar, sizi iyi agirlamasalar ya da kabul etmeseler anlardim ama bu sekil dusunurseniz hayat daha zor gecer

Cayin yanina

Kek

Borek

Pogaca

Kisir

Kurabiye

Patates salatasi

Mercimekli kofte

Makarna salatasi

Kadayifli muhallebi 

Kuru patlican/biber dolmasi yapabilirsin, hemde bu saydiklarim cok basit seyler bazilarini 1 gun onceden yapsan daha lezzetli bile olur 
(872 puan) tarafından
Canım ben gelmesinler demiyorum misafirsiz ev olmaz zaten ama 8 aylık hamileyim nefes nefese kalıyorum eşim işten geliyor bazen yemek bile yapamıyorum yapsamda 10dk da bir oturuyorum, şimdi diyeceksin abartma ama herkesin hamileliği farklıdır. Daha temizlik yapılcak çocuk doğtuktan sonra gelseler benim için daha iyi olurdu bilmiyorum çocuklada zor olur ama ağırlıycaz bi şekilde
(5,759 puan) tarafından
Herkesin ayri zorlugu var, ama  bu sekilde dusunursek her sey gozumuzde daha da buyur hamur islerinu onceden yapip dolaba koyabilirsiniz geldikleri gun isitirsiniz, bi kek bi de salata yeterli olur, hem hamilesiniz ikraminiz eksikte olsa eviniz piste olsa kimse kolay kolay olumsuz elestiri yapmaz
0 oy
(11,233 puan) tarafından
Kız misafire yapacagin şey  için hizmetçi denir  mi evin bereketi kız 

Virüs yönünden haklisin cnm kolay gelsin 
(872 puan) tarafından
Orası öylede valla hamilelikten mi çok alınganım sinirliyim herşeyi büyütüyorum
0 oy
tarafından
Bi kek Bi kısır  bide makarna salatasi  yap yeter  bence
0 oy
(1,976 puan) tarafından
Marketten zehir al kek yap onla banada dediler gelelim eşim dedi yasaklar bitti virüs degil hamile birde kusura bakmayın  diye daha sonra gelin diye
(872 puan) tarafından
Eş gibi eşte benim eşime sormadılar kadın bana yazdı
(1,976 puan) tarafından
Sende söyleseydin keske canım burda senin saglıgın önemli
0 oy
(601 puan) tarafından
Benimde Perşembe günü yyili misafirlerim gelecek 33 haftaligim bende 1 buçuk yaşında oğlum kızım iş güç nasıl olacak bilmiyorum 1 hafta kalacaklar 
(872 puan) tarafından
Yardım ederler kız çok yorma kendini
(601 puan) tarafından
Doğuma kaldı 4 hafta 1 haftada burda kalsalar yabancida değiller ama abim ve eşi gelecek ikide çocukları var eltim alt katta oturuyo bana dedi onlar gelecek diye temizlik falan yaparsın sen ne zaman yaparsan beni çağır gelim yardıma diye Allah razı olsun valla iyiki var
(872 puan) tarafından
Böyle eltilerde mi varmış kızz şanslısın
(601 puan) tarafından
Evet valla canm dün aksamda bana sarma sarmaya geldi doğumda çocuklarıma o bakiyo doğumdan sonra sürekli evimi temizlemeye cikiyo misafirlerimi agirliyo çok şükür

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 207 göst.
17 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde 34. (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 874 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 302 göst.
0 oy
2 cevap 88 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Yakamozzzz (436 puan) tarafından soruldu