0 oy
208 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,099 puan) tarafından
5.30 kalktı uymyo deli etck beni zaten gce saat başı uyandın ne garezi var bu kızn bna iyice düşman belledi beni oofff oofff sabır sabır uykusuzum dostlarım uykusuz uykusuz :(

8 Cevaplar

0 oy
(289 puan) tarafından
Yaşı ayı nedir nerde kiminle uyur saat kaçta uyurda sabah körü uyanıyor?
(4,099 puan) tarafından
173 günlk benmle uyuyo oda karanlık aslında süpürge sesde var uymyo :( sallamaktan yoruldum
(289 puan) tarafından
173 günlük kaç aya tekabül ediyor önce onu bir hesaplayım :)
Ortalama 6 aylık sanarsam. Ben çocuklarımı ayağımda sallamadım hiç alıştırmadım yani.
Kendi odasında kendi yatağında uyudular. Sizin bebeğiniz insan kokusuna alışmış belli ki, ondan bu uyanmaları falan. Akşam yedikleri yatış saatleri gündüz uyuma saatleri vs her faktör etkiler bu saatte kalkışını.
(4,099 puan) tarafından
Alışmış olablr doğduğndn beri beraber aynı odada kalıyoruz hemn yanı başımda yatyo ama bunn sorn olcğını düşünmüyorum uykudan uyanması içn sonuçta anne koksyla dha iyi uyumalı bnce
-Reklam-
0 oy
tarafından
Al bendende o kadar yaaaa saat basi uyandu 5ten beri ayaktaym artk yeter die agliyorm . Sicaktan oluyo canm uyuyamiyolar bnde artk cok bunalfm cok uykusuzum
(4,099 puan) tarafından
Pencere açsam hastanlr dye korkuyorum böyle uymyo delrcem artık 173 günlk Bi zıbnla uyutuyrm
tarafından
Canm benimkide 156 gunluk bende sadece zibinla uyutuyorm yarim da cam aciyorm yastk koyuyorm önünede ama yok gene uyaniyo yapcak bisey yok canm
0 oy
tarafından
Benimki de ayni canm ama oyle dusunursen zoruna gider bakmak oyle dusunme
tarafından
Yastiga basimi koydugum an uyuyorum
(4,099 puan) tarafından
Ben ayakta sallıyorum başka hiçbir türlü uymyo ayağımı çekince benmkide uyanyo
tarafından
Ben fazla sallamiyorum canm uykusu geldiginde cok huzursuz oldugunda salliyorum
(4,099 puan) tarafından
Alıştramadm Bi türlü ben
tarafından
Allah yardimcin olsun canm
0 oy
(1,063 puan) tarafından
4 den beri ayaktayim yeni uyuttum bakalım yatagaina yatirinca uyanmazsa iyi ben artık uykudan vazgeçtim ya +11 buçuk aylık halen daha huysuz yani ,sadece ağlamasın yeter uykuda gözüm yok
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Neden düşman bellesin annesi daha çok küçük hiç bir şeyi bilmiyor almış demekki uykusunu bebekler hep erken uyanır maalesef büyüdükçe düzene girer sabret 
0 oy
(3,744 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım ama benim bünye alıştı o kalkmasa bile ben kalkiyorum artık o saatte
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Bebek daha canım çok normal gecicek inşallah bugunler az sabır
0 oy
(848 puan) tarafından
Bebeğinizin size garezi falan yok, bebek o saati geceyi gündüzü bilmiyor belli ki sizi istiyor, biraz daha sıkın dişinizi birkaç ay sonra yalvarsanız yapmaz zaten. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 445 göst.
25 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 575 göst.
9 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tamamdabisuss (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 209 göst.
20 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 280 göst.

412,462 soru

12,417,581 cevap

45,079 kullanıcı

Kategoriler

...