0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (1,264 puan) tarafından
Kızlar lütfen bakar mısınız dün dışarı cıkardım rüzgar vardı biraz sonra toz kalktı herhalde toz kactı bu sabah gözleri capak icinde uyandı ve kan kırmızısı zar zor acıyor acile götürelim dedim eşim diyor acil bişey yapmaz yarın göz doktoruna götürelim ama  cok kötü olmuş acil bakar mı

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Acil bakar neden bakmasın damla yazar eder 
(1,264 puan) tarafından
Anlatıyorum yok diyor acil bakmaz
tarafından
Bakar canım ya
-Reklam-
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Serum fizyolojik yada cay demiyle silebilirsin temiz bi pamuga batırıp
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Göz doktoru daha iyi bakar tabi ama hastaneye bağlı birazda.. bazı aciller o tarz durumlari inceleniyor ama yinede göstermekte fayda var
(1,264 puan) tarafından
Yarına kadar bişey olur diye korkuyorum
(5,727 puan) tarafından
Siz yine gotuurn canım benim acile yaa
0 oy
tarafından
Damla yazar sadece özele götürün göz hastaneleri yokmu sizin orda
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canm mikrop kapmış. Benim kızımda öyle olmuştu hayvanlmat bahçesinde mikropl kapmış ti. Eşim acile götürdü krem ve damla yazdı geçti iki gune
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Acilde damla verirler içine bakarlar gözün, bugün rahatlatır sonra yine göz doktoruna da gidersiniz
0 oy
tarafından
Mikrop kapmış çok tehlikeli yarına kadar nasıl o acıyla beklesin yavru eşin öyle olsaymista o bekleseymiş hemwn götürün acile en azından damla.falan verir temizlemesi için gerek duyarsa pazartesi gelin der zaten 
0 oy
tarafından
Cnm acil bakar ama.anlamaz.gecici.bir damla verir göz doktoruna götür der..mikrop kapmış kanalları tıkanmış sanırım..eğer acamiyorsa gözünü agriyosa bantlayin da bari her acmasinda canı yanmasın çocuğun .

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 88 göst.
15 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sultanhanim (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
4 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,851 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
29 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 165 göst.

405,640 soru

12,154,352 cevap

36,585 kullanıcı

...