0 oy
265 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar Regl Dönemim Yaklaşıyo Ve Canım Hep Tatlı Şeyler İstiyo Özellikle Çikolataa 

Eşim bi kaç diyet çikolatası almış bunlardan günde kaç tane yiyebilirim sizce günde 3 tane yesem kilo yaparmı fazlası ? 

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bunu bilmiyorum da ben hamileyken eşim protein olsun diye herbalife protein bar almıştı bana tanesi 12 lira bende azar azar yiyordum bitmesin diye:D

tarafından
Bende az önce yavaş yavaş yedim hemen bitmesin diyee dün gecede cips yedim bugün halı yıkıycaz eşimle eriticem o cipsin kalorisini ama bu kilo yaparmı diye şüpede kaldım
-Reklam-
0 oy
(12,764 puan) tarafından
3 mü ne yaptın bacım onların hiçbiri diyet de değil ayrıca hepsi şeker ihtiva eder bir şekilde. Tatlı ihtiyacın için bir küçük kase sütlü tatlı yiyebilirsin ya da hurma kakao ceviz ile kendine tatlı toplar yapıp 2 tane tüketebilirsin ya da kahvenin yanında 3 kare bitter bak kare palet değil yiyebilirsin 
tarafından
Şeker yok diye biliyorum bunların içinde zaten şekerli değil yedim az önce
(12,764 puan) tarafından
Valla bacım diyet ürünler diyet değildir. Ben bilimsel konuşuyorum tatlandırıcı adı altında itelerler. Kardeşim bu işin ehli bu alanda çalışıyor hiçbir listeye paketli ürün yazmaz çünkü muhakkak hilesi hurdası vardır. Yine de tüketeceksen bence 1 pakette kal. Ben iyiliğin için diyorum sana ayın sonunda tartıda eksi görmek her kadını mutlu edıyor bununla diyetini zayi etme maksat
tarafından
Günde bi tane yiyim o zaman ☺️ teşekkür ederim
0 oy
(818 puan) tarafından
Tadi guzel mi kiz guzelse bende alicm 
tarafından
Çikolata krizimi biraz yatıştırıyo yani tadı yok pek :)
(818 puan) tarafından
Kuz hamileyim cok abur cubur yemiyim benimde krizleri bastirsa yeter
0 oy
(14,407 puan) tarafından
A101 markası galiba tadı nasıl pek iyi olmuyor:)
tarafından
Evet A101den almış tadı pek yok ama insanı biraz olsun tutuyo :)
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Arkasinfa kalorisi yaziyordur cnm diyet olan hersey az kalorili degil bazi bu tarz cikolata 300 kalori bile olabiliyor gunde 3 tane yesen gun boyu akman gereken kalori 3 çikolata ile almis olursun
tarafından
Bi tane yiyim bari günde :) teşekkür ederim

İlgili sorular

405,935 soru

12,167,540 cevap

36,631 kullanıcı

...