0 oy
388 göst.
Diğer kategorisinde (2,123 puan) tarafından
Kızlar eşimin aile tarafından bitek bizim araba var ve biraz uzakta oturuyoruz ona ragmen herseyde arabayı istiyolar ya bıktım artık ozellikle abisi yok cocuga bisiklet alıncak yok şuraya gitmem lazım ben 38 haftalık hamileyim gece bile alıyo arabayı hic demiyoki sancısı tutarsa felan diye eşimde bi yok demeyi bilmiyo napcam ben ya illaki aranızda boyle problem yasayan vardır ne tavsiye ediyosunuz 

6 Cevaplar

0 oy
(848 puan) tarafından
Eşine söyle düşünceni
(2,123 puan) tarafından
Ne bilim belki abisi utanirda istemez
(848 puan) tarafından
Utanma duygusu düşünebilen insanlarda olur, sizin son günleriniz neredeyse hala istiyorsa napsanız olmaz.
(2,123 puan) tarafından
Haklısın canım susmak düşüyo bana yani
(848 puan) tarafından
Hayır tabi ki, elin eşeğini eğiteceğine kendi eşeğini eğit derler bizim oralarda. İşi abisine kadar uzatmadan eşinle halledeceksin. Haklısın çünkü.
(2,123 puan) tarafından
Ahh ahh keşke ne desem canım nasıl diyim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım evet haklısın biryerde sona insan sinir oluyor ama eşinde ailesidir yok diyemiior sanirim
(2,123 puan) tarafından
Evet kuzum diyemiyo cidden kötü niyetli degilim versin ihtiyaçları oldugunda ama sürekli böyle ya hergün bazen biz planımızı bile erteliyoruz bunlar icin
0 oy
tarafından
Benim eşimin arabası yoktu sevgili vs. evliyknde çok aldık kendi servisle ise giderdi hatta sevgiliyken beni almaya geldiğinde 3 kere arabaya vurdular abisi bir kez bişey demedi Allah için cnm sağolsun dedi bence abi kardeş arasında olabilir kardeşine nazi geçiyor demek ki
(2,123 puan) tarafından
Ama çok düşüncesiz gaz felan atmiyo biz kendimize göre atıyoz ona göre ayarlıyoruz felan
tarafından
Aaa biz depoyu fulleyip bırakıyordukk hatta hemen alt mahallede opttem alıp eve çıkardık o kadarını beleşe getiremez
(2,123 puan) tarafından
Bizde oyle canim onceden araba yokken kullandığımız kadar gaz atiyoduk bide eşim 50 tl torpidoya koyyodu bida istemeye yüzümüz olsun diye
0 oy
(164,037 puan) tarafından
valla bacim zamaninda babaminda yoktu isterken yüzu kizarir utana sıkıla isterdi en cokda bana istettirirdi amcamdan aradik isterdik ama hastane isi icin baska bisi icin asla almazdik rabbim herkeze versinde boyle keyfi bisi icib istemek iyi degil su yakmiyo sonucta
(2,123 puan) tarafından
Ay vallahi beni çok iyi anlamışsın hastane felan olsa ben kendimde goturur teslim ederim emin ol ama en basitinden arkadaslariyla yemek yemeye giderken bile alıyo aklına ne gelirse biraz önce bile aradı yatıyodu esim hic kusura bakma demeden çağırıyo acaba lafmi atsam abisine olurmu ki oyle
(164,037 puan) tarafından
keyfi sebeb icinse laf sok bence yada direk vur yuzuneb
0 oy
tarafından
Bizimde öyleydi canım dün canıma tak etti sattım artık araba alamayacak en az bir 3,4 sene yüzsüzler şoför var sanıyorlar 
tarafından
Canim benim kendi altınlarımla almıştık arabayı o yüzden eşime dedim ben tekrar altinlatimi takmak istiyorum zaten araba sürekli masraf çıkartıyor bir de ikinci el arabalar ucuzladı falan altınlarım.deger kaybetmesin dedim bir şey demedi zaten  kızıp şey de dedim ilerde para biriktirenlere araba alıp bol bol aileni gezdirirsin benimqrabamla gelmesinler de ne haliniz varsa görün babam araba alım satımı yapıyor ona verdim 1 gunde sattı
Benim en çok zoruma giden bende araba kullanmayı biliyorum arada işlerimi hallediyorum ama onlar yüzünden bende arabasiz kaldım ama dediğim gibi ben arabama rahat rahat bilemiyorum onlarda bilmesinler bir kaç yıl da almayı düşünmüyorum sonrasında Allah büyük
(2,123 puan) tarafından
Iyi olmus canım bizim arabada benim altinlarimla alındı tabi kredi felanda cekildi o sekilde
tarafından
Valla canım her şey erkekte bitiyor mesela erkek kardeşim kimseye arabasını bir gün bile vermez en iyisi ilk günden alistirmadi kimseyi,kafasi rahat eşine de söz bırakmadı zaten kendisi direk isteyen herkese yok diyir
(2,123 puan) tarafından
Bence en iyisi canım resmen başkasına göre program yapıyoruz ya ama yok konuşcam iyice yok derse satsın ben yürümeye raziyim
tarafından
Haklısın canım insanın zoruna gidiyor kendin olan şeyden başkası için bir tat alamıyorsun ki bu devirde arabasizlik da zor ama benim gerçekten canıma tak etti o yüzden sattım
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Aynı sorun bızdede var. Yok köye gıdecez yok denıze gıdecez yok surda ısımız var. Valla ben care bulamadım. Esımde hıc hayır demez. Aman bıktım kavga etmekten. Hemde bızde 4 cocuk var ona ragmen istiyorlar. Bende kendım para bırıktırıp araba aldım kendıme kafam rahat sımdı. Kendı arabasını kıme verıyosa versın. Sanayıden de cıkamaz oldu ortalık malı olunca derdıde bıtmıyo tabı arabanın. 
(2,123 puan) tarafından
Çok haklisin inan benimde bi miktar param olsa kendime alcam ne yaparsa yapsın diycem aynı benim gibisin tüy bitti dilimde ama yok karışma diyo

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,388 göst.
7 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,582 soru

24,373,232 cevap

348,166 kullanıcı

...