0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (320 puan) tarafından
tarafından kapalı

Kızlar 3 kişilk bir apartmanda oturuyoruz 1.kat arsa sahibi psikoloji rahatsız bir adamdı neyse bunlar evi başkasına satıp gittiler 2. Katta bir kadın oturuyor 1.kattaki adam taşınmadan önce belki 10 defa 2. Kattakini kapıma yolladı çok ses yapıyorlar yapmayın diye sonra bu 2. Kattakinin oğlu geldi evin sahibi oğlu dediki bana benm anam cahil 1. Kattaki adam yollamış anamı  size kusura bakmayın bişi demedik biz de gel zaman git zaman bu kadın sürekli en ufak bir ses de duvarları yumruklamaya apartman demirliklerine vurmaya başladı mesela geçen buzdolabının içini temizliyorum içi dolu kavanozu yere koydum sert vuramam içi dolu sonuçta bu sesten rahatsız olmuş deli gibi vurmaya başlıyor artık psikolojim bozuldu oğlu da kızı da başta anam bi tuhaf diyordu şimdi onlarla da tartıştık kusura bakmayın Hatta ben evde yokken eşim uyurken gelmiş bigün gürültünüzden namaz kılamyrm demiş bir fikir verin kızlar

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kiracı mısın 
(320 puan) tarafından
Ev sahibiyim
(320 puan) tarafından
Ev kredisini ödemek için akşama kadar çalşyrz eve gelip kafa dinleyemiyorum
tarafından
Kiracı olsaydınız taşının derdim de böylesi çok zor canım
-Reklam-
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Cirkefe cirkef olacan gercekten kadin geldiğinde kovacan polisi cagiririm diyecen haneye tecavuzden iceri attiririm seni diyecen cocuklariniza da yeter ananiza sahip cikin diyecen

Yoksa kafaya koyacan malesef  satip cikacan 
(320 puan) tarafından
Polis çağırdm şiakyetçi oldum oğlu beni arayıp tehdit etti ben de ses kaydı alıp ondan da şikayetçi oldum bide namazı alet ediyor yalanına
(12,777 puan) tarafından
Cnm o zaman evi satabiliyor iseniz satin yada kiraya gec  o evi kiraya ver oyle illet. Komsu ile ugrasmak zor benimde korkugum seydir  valla kavga çıkar kan cikar
(320 puan) tarafından
Evet canım kadının amacı o zaten aslında evimi ggeçen yaz satılığa çıkardm ama olmadı bide o kadın yüzünden evimi satmak istemiyorum ama çıkış yok dediğin gibi

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,264 göst.
18 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 186 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 506 göst.
0 oy
8 cevap 213 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Adaasel1 (196 puan) tarafından soruldu