0 oy
101 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (3,100 puan) tarafından
Kızlar bu bisküvili mama arada süt ile arada su ile  yapıyorum kızıma yatmadan önce veriyorum ama bazen içmiyor israf oluyor onu ne kadar süre geçmeden verebilirim geri ben hep döküyorum hiç icmedigindw 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
İcmiyirsa hiç verme alıştırma hem uyutmadan yarım saat önce yedirsen daha iyi uyurken sağlıklı değil ve dış çürütüyor Muş şeker var sonucta
(3,100 puan) tarafından
Yok canım hani bazen içiyor bazen içmiyor ne bileyim canım akşam yemeğini geç yedik bugün mesela bayada yedi ama hep açmış gibime geliyor birazda toklugundan emin olmak için yapıyorum fazla yapmam öyle
tarafından
Uyanır tok olsa canım alıştırma bence bırak sabaha kadar öyle uyusun açıksa uyanır acıktım der anlarsın
(3,100 puan) tarafından
Korkuyorum valla ister istemez uyuyamıyorum bu sefer Allah korusun ya kan şekeri düşerse falan diye akşam mesela 1 kase çorba içti ekmekle birlikte 9a geliyordu yediğinde 1 kasede yoğurt yedi acikmamistir demi daha 22 aylık hiç doydugundan emin olamiyorum
tarafından
O annelik iç güdüsü canım bende öyleyim vicdan azabı çekerim ama asla oğlum yemedi bende zorlanmadım hala acmi diye düşünürüm ama aç olmadıklarına eminim içini rahat tut
(3,100 puan) tarafından
Çok sağol canım rahatlattin valla icimi
-Reklam-
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Canım bende bir iki yaptım baktım içmiyor geri bıraktım alıştırma hiç 
(3,100 puan) tarafından
Benim bayadir içiyor canım ya
0 oy
tarafından
2.5 benmki yatmadan bi tabak çorba yediririm içmezse bi br süt yeterli acıkırs uyanr zaten ama şöyle benmki gece uyanık gndüz uyuyo :)
(3,100 puan) tarafından
9 a geliyordu canım yediginde bende zorlamadim öyle aciksa içerdi diye benim kız sütü sade icmiyo keşke içse

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 156 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde GSmsl (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 4,382 göst.
30 Temmuz 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
0 oy
6 cevap 401 göst.
12 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkoalaannesi (504 puan) tarafından soruldu

405,935 soru

12,167,614 cevap

36,631 kullanıcı

...