Benim 4 yaşlarından beri görüştüğüm bir arkadaşım vardı yaklaşık 20 yıldır devam eden bir arkadaşlık ama son zamanlarda biraz mesafeli olmaya başladık ve eskisi kadar görüşememeye başladık 4 yıl önce taşındım ama daha evime bile gelmedi ev hediyesini de kargo ile gönderdi yani yakın olmamıza rağmen defalarca geleceğim deyip beni ekti geçtiğimiz ay sözü vardı ben iki çocuğumla birlikte onca yol gidip çocukları anneme bırakıp söze katıldım sonrasında hala aramızdaki o soğukluğu hissediyordum mesela önceleri her doğum gününde hediyeleşirdik kargo ile bile olsa gönderirdik ama bu sene bir mesaj bile atmadı haliyle zoruma gitti böyle şeylerin manevi bir değeri vardır benim için birkaç ay sonra düğünü olacak ve bekarlığa veda partisi yapmayı istiyor ben de hiç birine gitmeyip sadece kınada takımı takıp hemen gelmek istiyorum ve doğum gününde vs mesaj bile atmayı düşünmüyorum yani bir bakıma arkadaşlığımız bitmiş oluyor sizce bunu yaparsam çok mu katı olmuş olur. Eşim söze gitmeme bile karşıydı çünkü taşındığımdan beri hiç gelmedi sonrasında koronayi Bahane etti ama heryeri geziyordu maşallah