0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar aslında 3 yaşta başlarım dedim ama dün inanılmaz pişik oldu

Sabah kalktık teklif ettim tuvalette gotureyim mi diye hemen tamam dedi bezi çıkardı gitti yapti çişini saat 12den beri 3 kez flan orda yapti ve kendisi soyleyerek.  Büyük abdestini yapmadı henüz size sormak istediğim nasıl bı yol izlemeliyim ve gece bezlemelimiyim birde erken mi başladım diyordum

2 Cevaplar

0 oy
(6,387 puan) tarafından
Tam 2 yasinda mi bide konusabiliyor mu benimki 23 aylik hic cedaret edemiyorum bide sabaha bezi cok dolu kalkiyor ya
tarafından
Konuşuyor canım 5 kelime de olsa cümle kuruyor ama kelimeleri yarim mesela soyle . Mesela tuvalete gidelim demek yerine anne tua dii dio. Yani kendisini çok güzel anlatır. Yoksa bende ona bıraktım sabah kalktı bırakalım tuvalete gidelim bak herkes orda yapıyor dedim çıkardı. Sonra geliyor mu deyince evet dio götürüyorum. Kendi istediği için denedim. Bunun da bezi dolu. Şuan uyuyor hiç yapmamış
(6,387 puan) tarafından
Ayy benimki daha o kadar konusamiyor canim ya ufak tefek seyler o yuzden bi turlu cesaretlenemedim
tarafından
İstersen dene baktın olmuyor 2 buçuk yaşında bir daha dene. Korkutmadan teklif et böyle. Ben başta anlattım. Sonra kendisi bezi çıkarınca hadi Bismillah dedim
(6,387 puan) tarafından
Olabilir canim cok tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öyle öyle alışcak canım sürekli sor hadi gel çiş yapalım koş koş vs. Bikere de büyüğü yapsa daha korkma
tarafından
Ay inşallah ya o istedi diye denedim yoksa cidden aklımda yoktu hiç . Büyüğü yaparsa umarım korkmaz. Gece bezlemelimiyim peki
tarafından
Bi kere çıkarttıysan daha takma kaldır gözünün önünden kafası karışmasın gecede altına alez veya çiş tutucak bişy ser uyumadan bikere yaptr ne kadar aralıkla yapıyosa uyusa bile götürüp oturt sınrasında tutmayı iyice öğrenince hiç kalkmıyo bile . Benm kızım da 2 yaşında tamamen alştı şuan 2.5 kendi gidip yapıyo okadar rahatım ki anlatamam illaki kaçırıcak da yatagada yapıcam ama daha küçük öyle öyle alışxak zamanla

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 108 göst.
0 oy
10 cevap 195 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Birmucizeolsunn (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 111 göst.
27 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gecemasali (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
5 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Belsev (891 puan) tarafından soruldu

414,271 soru

12,467,398 cevap

46,952 kullanıcı

Kategoriler

...