0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (189 puan) tarafından
ikinci sezeryanı mı oldum kızlar sorum şu siz normal hayatınıza kaç günde döndünüz yani temizlik yemek ev işleri bunları normal bir şekilde kaç gün de yapmaya başladınız 

ikinci sorum da dikişlerin açılma riski ne zaman biter 

iki çocuğum oldu yanımda kimse yok idare etmeye çalışıyorum ama bir an önce normal hayata dönmek istiyorum

8 Cevaplar

0 oy
(218 puan) tarafından
Hiç bilgim yok canım ilk çoçuğum normal doğdu zamanında şimdi 28haftalık ikiz hamileyim büyük ihtimalle sezeryan olacağım Allahdan hayırlısı
(189 puan) tarafından
sağlık la kucağınıza alın inşallah Allah yardımcınız olsun
(218 puan) tarafından
Amin canım
-Reklam-
0 oy
(4,383 puan) tarafından
Ben 3..gun yavas hareketlerle isimi yapabiliyorum 2. Haftada komple toparlanıyorum şükür.  Ama ordaki sızı  1 ay içinde  anca geçiyor.  Ikisinde de öyle  oldum. Bakalim 3. Nasil olacak?

Allah kolaylik versin.
(189 puan) tarafından
amin Allah yardımcınız olsun ben biraz korkuyorum hemen açılacak mış gibi geliyor ya psikolojim bozuldu resmen
0 oy
(382 puan) tarafından
Bir haftanin sonunda dondum canm normle ev isi falan ama tamamen hic dogum yapmams gbi olmak iki haftami aldı
(189 puan) tarafından
tm teşekkür ederim ben biraz fazla mı korkuyorum demek ki her an açılacak mış gibi geliyor ya
(382 puan) tarafından
Kendni tabi agir vs kaldrp hali crpmk gbisnden zrlma ama ev isiyle bsy olmaz cnm korkma
0 oy
(1,333 puan) tarafından
ertesi gün  temizlik yaptım normal günlük hayatıma döndüm 
(189 puan) tarafından
ben biraz dikkat ediyorum çünkü eşimde başka şehirde çalışıyor birşey olursa yanlızım ama çok kasmamam gerekiyor demekki
(1,333 puan) tarafından
Bünyene bağlı canm
0 oy
(3,531 puan) tarafından
2 . Gün bulasık yıkadım ev topladım yemek yaptim
(189 puan) tarafından
süpürge falan tutuyorsunuz demi normal bı şekilde
(3,531 puan) tarafından
20 gün kipirdamadan  yatan da var tamamen senle alakalı  ben acı da olsa her isimi  halletm  ay ay yapmadim
0 oy
(2,841 puan) tarafından
iki cocukla ayni gun ayaga kalktim diyebilirim hastaneden cikip eve gittim kendim isimi kendim hallettim
(189 puan) tarafından
dikkat ettiğin bişey Ler varmı yoksa doğumdan önceki gibi rahat hareket ediyor musunuz
(2,841 puan) tarafından
valla ikincide tecrubeli oluyosun kiz hic korkma biran once kalkip is yapasim cocugumla ilginesim gelmisti sanki tum agirlikdan kurtulmus hafiflemis gibiydim cokda dikkat etmedim ama dikis konusunda biraz yavas hareket ettim
0 oy
tarafından
Sabahında ayaktaydim.ucuncu gün yatağımı topladım kendi işimi kendim yapmaya başladım öyle olunca da yatağa girmenin pek bı anlamı kalmıyor 
(189 puan) tarafından
bende kalktım iki gün hastenede bir gün evde yattım doğum dan önceki haliniz gibi iş yapıyorsunuz demi
tarafından
Evet çoğu zaman unutuyordum sezaryen olduğumu hızlı hızlı iş yaparken farkında olmuyorsun açıldığını ama ya gece yatarken açıyor yada bir anda
0 oy
(391 puan) tarafından
Yorumların hepsini okudum da maşallah bu hanımlara Ben sezeryan olduğumu 5 gün hastanede kaldım eve geldim bir hafta evde kaldıktan sonra anca toparlandım
(189 puan) tarafından
aslında ben de  kendimi iyi hissediyorum ama korkuyorum her an bişey olacak diye ben iki gün kaldım hastane de

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 190 göst.
0 oy
20 cevap 397 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde meraklianne (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 145 göst.
8 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 931 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde DianaAlmina (547 puan) tarafından soruldu

412,495 soru

12,419,030 cevap

45,141 kullanıcı

Kategoriler

...