0 oy
304 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Esimin borcu var şükür bı seklde odenio ama kendine felan hiç bişi almiodu cocgmn da benmde ihtiyaçların vardı arabamzi degscez birazdahA iyi alablmek için bende eşime yüklenmemek için kupemi bozdrdum eşime cocgma ihtiyaçlarımizi aldım birde bu ay evlilik yildonmumuzdu aradan oda çıktı:)) birde pasta aldım erken daha ama olsun:)) eşim istemedi ama zorla aldrdm ama onada iyi geldi borcu çok kafaya takan bı insan kredi kartna girse uyku uyyamio malasf  

Annemgil satmama karsydi bırak eşin alsın diye ama oda bizim icn calsyo kıyamiorum kötü mü yaptim sizce?

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya aile böyle günlerde var ben olsam bende satardım 
(14,487 puan) tarafından
Wpa bak bir zahmet.dedikodi yapıyoruz de mi?
(25,224 puan) tarafından
Wp ye bakın ulan :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
en iyisini yapmışsın sonuçta eşin de sizin için çalışıp çabalıyor. başkasına yedirmiyor. bende olsam aynısını yapardım. eşin nasıl ki çalışıp size eve bakıyor gecindiriyorsa yeri geldi mi sende yapacaksın. evlilik tek kişilik değil ki her şeyi onlara yıkamayız Helal olsun sana.  

valla benm eşim de çalışıyor çabalıyor. bazen üzülüyorum o haline hamile olmasam bende çalışır borçlara destek olurdum.
tarafından
Aynen canım borç var diye çok skyo kendini üzülüyordum iyimi yaptım rabbim borçlarımızı ödeme kolaylığı versn kuzm☺️❤️
tarafından
amin amin inşallah canım size de bize de darda olan herkese yardım etsin Rabbim
0 oy
(60 puan) tarafından
İyi yapmışsın kuzu Aile destek demek 
tarafından
Aynen canım oda bizim için calisio
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Iyi yapmissin valla canim kotu günde belli olur ztn insanin varlığı sevgisi gücü 
tarafından
Öyle tabi kuzu oda bizim için cabalio
0 oy
(32 puan) tarafından

Neden kötü yapasın borç harç olduktan sonra kulağa küpe takmanın çok bi önemi kalmıyor eşinde kıymetini biliyorsa ne mutlu Allah huzur versin küpe de yerine gelir borçta kapanır düşünceni takdir ettim günümüzde kalmadı böyle düşünceler <3

tarafından
Teşekkürler kuzum bilio şükür Allah herkesin evine huzr versin
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Ben de bileziğimi satmıştım eşim için. Baktım çok kafaya takıyo araba bozulmuştu bikaç kişiye borçlanmıştı. Aile bu günler için var bence işte birbirimize yoldaş olmamız derdini yüklenmemiz gerek. Çok iyi yapmışsın canım yeter ki huzurunuz olsun
tarafından
Öyle tabi canım rqbbim herkesn yuvasına huzur versin
(2,458 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından

İyi yapmışsın benim hiç altınım yok yüzüğüm bile yok sattım hepsini annemin bana aldığı küpeye kadar sattım mecbur

tarafından
Huzurun yernde olsun hiç bı onei Yok onu anladım kuzu Allah yerini doldursun sennde
tarafından
Aynen öyle canım çok şükür.
İnşallah eşim daha da güzellerini alır zamanla
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Tabiki çok iyi yapmışsın bende hiç düşünmem bozdururum, zamanında çok bozdurdum da. Eşim sıkıntıya düşüp stres yapıcaksa napayım kulağımda küpe bileğimde bileziği
tarafından
Aynen kuzu valla ben çok mutlu oldum yaptgma
0 oy
(1,018 puan) tarafından
çok iyi yapmışsın canim
tarafından
Sağol kuzum:)
0 oy
(667 puan) tarafından
Ne kadar gitti bende satmayı düşünüyorum 
tarafından
900 aldılar canım çoğu sarraf düşük aldı ama biri bu fiyata verdi
0 oy
tarafından
Çok iyi yapmışsın tabi o senin eşin.bende zamanında küpemle çamaşır makinesi aldım .
tarafından
Hayat müşterek onlarda bizim icn cabalio kuzu
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Iyi yapmissin dar günde de yan yana olmayacaksak ne zaman olucaz 
tarafından
Öyle tabiki canım
0 oy
(133 puan) tarafından
Kupeleri kaça aldın kaça sattın cnm
tarafından
Kaça aldımjzi bilmiyorum canım düzende alındı ama 900 sattik