+1 oy
498 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Buraz uzun olcak ama lutfen okuyun inanin ki baska anlatacak kimsem yok.

Eşimle 3 buçuk yıldır evliyiz cok severek evlendik cok sorunlarımız oldu aştık.arkadasim hic yok hepsi sırtımdan vurdu beni kimseye guvenemiyorum simdi esimle ufak tefek sorunlarımız var yani belki kaale alincak seyler bile degil ama dundendir eşime karşı icimde biseyin kalmadığını farkettim yani bilmiyorum anlatamiyorum benim icin normal bi insan olmaya başladı gecmisin sarsıntıları mı yoksa anlık depresyon mu yada hala kırgınmym blmyrm bekledigim evlilikle yaşadığım hayat asla birbirini tutmuyo bugüne kadar cok sabrettim şimdi boşan diyen arkadaslar da olacak ama zor yani hergun haberlerde neler görüyoruz ve bilmiyorum aslında bosanmaya korkuyorum gibi ailem her türlü arkamda olur o konuda sıkıntı yok arada istedigim dizine uzanıp saclarimla oynamasını istiyorum böyle uzun uzun bakmasını istiyorum cok cikmazdayim belki 2 gün sonra tekrar eskisi gibi olurum kafam çok karışık ha bu arada aramız iyidir şükür

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
En ufak şeyde boşan nedir yaa..kırgın olduğun için öyle hissediyosndur cnm. 
tarafından
İnsallah cnm ondandir ya
-Reklam-
0 oy
(704 puan) tarafından
2 günde soğuduğunu anlayamazsın cnm o öyle geçici öfke ce dalgınlıktan dir umarım mutlu olursunuz 
tarafından
İnsallah cnm belkide 2 gün sonra hic biwey yokmus gibi olurum
(704 puan) tarafından
Inş cnm mutlu olursunuz inş öyle herşeyi boşanmaya bağlamayı asla sevmem bence en ufak bir sevgi varsa bile evlilik devam ettirilmelidir zamanla herşey yoluna giriyor zaten
tarafından
Kesinlikle cnm zaten bosansaydim 1 yıl önce ki sorunlardan sonra ayrilirdim
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Canim sorunlarinz olsa bile bi sarilsanz  opsen filan  o soğukluk gider yaa  bide ainirlisin ya o yuzden sogumuş gibi hissediyorsun ama iyle değil  seviyosan onunda aeni sevdiğini biliyosan  sen yakinlik yap saril felan düzelir insallah
tarafından
Aslinda bisey yokmus gibi davraniyo iyi yani ama benim icimden gelmiyo
(1,386 puan) tarafından
Sinirli oldugun içindir içinden gelmese bile saril ozaman birakmak istemiyceksin
tarafından
Denicem cnm
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Cunk hala içindeki yara sızlıyor. Haklısın kuzum bazen oyle bogusuyoruz nefe almaya kafamızı aldırınca da ne denli bos oldugunu anlıyoruz. 
tarafından
Aynen cnm
(12,026 puan) tarafından
Yıprandık cunku
0 oy
tarafından

Çıkın biraz gezin eğlenin kafanızı dağıtın sen ona ondan beklediğin beklentilerinden bahset o da sana sorunlarını sıkıntılarından bahsetsin inan çok iyi geliyo biz tartışarak çoğu şeyi aşıyoruz çıkıp hava alıyoruz 

tarafından
Cok söyledim aslinda duzeliyo ama kırgınlığım var sanki
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Geçici kırgınlık bunalım bence herkes senin istediğin gini saclariml oynasın baksın uzun uzun ama yok cogunlugunda bunlar şöyle düşün bu adama birşey olursa ne hissederim diye ne yaparım gibisinden o zman anlarsın geçici olduğunu 
tarafından
İnsallah gecicidir cnm
(1,562 puan) tarafından
İnşaallah canim
0 oy
(15,368 puan) tarafından
Mesela uzan saçlarımla oynar mısın de veya başımı ovar misin ne tepki verecek 

Cok büyük sorunlarınız yoksa sen yaklaş 
tarafından
Yok cnm büyük sorunlarimiz yok şükür ama icimden gelmiyo niye onuda bilmiyorum
0 oy
tarafından
Bana su durum sey geliyo hayalimdeki evlilikle yasadigim evlilik yada hayat falan dusuncesi gercekci dusunmessek hayal kirikligini cok yasariz hersey hayallerdeki gibi olsa sizce hayat nekadar sıkıcı olurdu bi dusunsenizya su dizlerine yatsamsacimi sevse oksasa durumunu da gecin bacim filmlerde falan oluyo adamlar odun ve bunu siz bilmeden gormeden yaparlar sorunsuz evlilik yoktur ama idareetmesini bilmekte onemli  
tarafından
Kesinlikle kız öyle buyuk sorun yok icimden gelmiyo sadece belki yarin hic bisey yokmus hibi davrancm
tarafından
Ama bu sekil kuruntular icini curutur kuzum
tarafından
Kız kuruntuda yok içimde hic bisey yok
tarafından
Bacim hissetmiyonya bisi oda bi kuruntu
tarafından
Anladım cnm sagol bu arada
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Kadınlar kırgın olduğu zaman eşine karşı bi soğukluk hissediyor ama merak etme bunlar da gelip geçici şeyler sen içini ferah tut sadece duanı et ve eşini sevdiğini aklından geçir yoksa uzar gider bu hissizlik
0 oy
(161 puan) tarafından
Bak canim aile kurmak aile olmak kolay değildir. Şimdi böyle düşünmene sebep şeytandan başkası değil. Anladigim kadarıyla aranızda şiddet ve s. Gibi asilmiycak problemler yok. Sadece sen bazen dizilerde bazen gerçek hayatta gördüğümüz romantik ilgili çiftlere özenip kovanda bunları görmeyince böyle hissetmissin. Bazen bendede oluyor. Ama inanki bunların hiç birisi bir aileyi dağıtmaya çocukları böyle ana baba arasında kalmaya zorlayacak kadar büyük bir sebep değil. Bosansan bile bir zaman sonra insan kendini herkese yük olarak hissetmeye başlarki zaten öyle olur. Kocanın abartı kötü bir yanı yoksa insana kalacak olan yine hayat arkadaşı olur. Her kes bir saatten sonra seni yalnız bırakır. Aile olmak kolay degildir. Bu neqativ düşünceleri at aklindan

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 636 göst.
19 Ekim 2019 Diğer kategorisinde Mucizemi Bekliyorum (835 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 520 göst.
26 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 152 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 307 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Semos.0111 (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,461 soru

24,031,061 cevap

328,693 kullanıcı

...