0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ateşten çok korkuyorum bişeyler yedirip dolven içirdim su an 37.7 ne yapmalym eşim takip et düşmezse cagr gidelim dedi ıslak bezi yıkayıp alnına koyyorum ara ara başka ne yapablrm 

8 Cevaplar

0 oy
(3,744 puan) tarafından
Sarımsagi ez zeytinyağı koy ayak.altina sur çorap tak dursun 2_3 saat öyle
tarafından
Tamam canim çok sağol
-Reklam-
0 oy
(4,151 puan) tarafından
Limonnn inanilmazz faydasini girdum canm limonu yopuklarina sk bide corabinada sk giydirr. Gul suyuda dusuruyo ama en iyi limon
(4,151 puan) tarafından
Yapar canm usutm3de de ates olur.
tarafından
İnşallah hemen atlatrz Allah razı olsun birsuru soru sordum sanada annelik çok zor geceden beri korkuyorum ateş yükselecek bisey olucak diye ölçme aletimiz de bozuktu şimdi aldık ensilendim çok sağol canım❤️
(4,151 puan) tarafından
Ne demk canm sor tabi bilgimle yardimci olursam ne mutlu. Insnn basina gelmeden anlamiyo gercekten zor hastalik evin tadi kaciyo resmn.
tarafından
Öyleymiş valla Allah kimseyi evladyla sinamasin
(4,151 puan) tarafından
Amin ins kuzum♥️♥️
0 oy
tarafından
Aşırı yüksek değil şuan ılıkca bi duş aldır çıtçıtlı bi bady ayağının altına soğan kes koy çorap giydir bırak uyusun 
tarafından
Duş aldrmstm sabah ama şimdi yine yükselmiş  çok korkuyorm blmiorum elim aygma dolanıo ateş olunca
tarafından
Sen soğukkanlı ol ki çocugunu güzel takip edesin emiyosa sıksık emzir değilse bol su içir atsın korkma canım Allah acil şifalar versin inşallah
0 oy
(84 puan) tarafından
Bir leğene soğuk su koy 2 bebe aspirini erit 1 limonun suyunu sık o bezle sil vücudunu hatta çorabını ıslat bu suyla ayağına giydir annemin komşusu çocuklarının ateşini bu şekilde düşürüyormuş ama genede bir doktorada götür enfeksiyon olabilir oda ateş yapıyor 
tarafından
Usutmuss canım sanrm burnu felann akmaya basladi hapsuruo
0 oy
(5,939 puan) tarafından
Aşırı  yüksek  değil  canım  ılık  bir  duş aldır  üstünde  sadece  ince  askılı  kalsın  ewin  çok  sıcaksa üstüne  birşey  giydirme  cok geçmiş olsun 
tarafından
Çok sağol canım valla ateşten öyle bı korkuyorum ki elim ayagma dolanıo usutmuss sanrm burnu felan akmaya başladı
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Koltuk altında koy ıslak bezi   
tarafından
Onu koydurmuo uykuda bile olsa atıo canım ya alnına müsade edio oda işte kırk takla atıyoz su an düştü biraz sağol yorumun için ❤️
(5,330 puan) tarafından
Geçmiş olsun rabbim şifasını eksik etmesin ateş sürekli inip çıkıyorsa götürp tahlil yaptırın kuzum enfeksiyon olabilir şu aralar çok yaygın
0 oy
tarafından
Bizim kızda öyle 4 aylık abisi usuttuydu biE geçirdi benide hasta oldum basım agriyo çok .kızımda ateşi var  sabaha kadar uuuyumadim 
0 oy
(218 puan) tarafından

Kızımın ateşi olanda annem limon dedi topuklarına koydum ateşi düşdü 

Dişmi çıkarıyor oğlun canım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 93 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 148 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy