0 oy
1,275 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba biraz uzun olcak ama okursanız sevinirim 

Bende bi elti var ***** mi salağa mi yatıyor Bilmiyorum. Ben ailenin en küçük oğluyla evliyim bu olay yaşandığında nişanliydik  neysem anlatıyorum 

Bunlar biz nişanlandiktan sonra evlenme kararı aldı ve bizim nisanlilik dönemimiz 1 sene uzadı her neyse bunların kına gecesinden sonra meyhaneye gittik kutlamaya bu arada 9 kişi gittik ama masada içen sadece 4 5 kişiydik herkes kendi halinde sohbet ediyor eşiyle falan yan tarafta bu eltim diğer eltim ve 2 abisi benim nişanlım hakkında konuşuyormuş sonra bu eltim tam yanımda oturuyor beni dürttü istersen burdaki muhabbeti dinle daha çok ilgini çeker dedi seninkinin geçmişini konuşuyoruz geçmişinde çok hızlıymış dedi. Bende dedim ki Banane hatta sanane geçmiş geçmişte kalmış gecmisindekileri benden çok sevseydi suan bu masada ben değil onlardan birisi olurdu dedim.. hayir yani ben o masada alkol alıyorum belki alkolün etkisiyle kavga etcez olay cikcak amacı neydi Bende o günden beri tepkimi koydum mesafeli takılıyorum gerekmedikçe muhatap olmuyorum ama eşim bana diyor ki sen abartıyorsun o orda şaka yaptı sizce ben verdiğim tepkide haksız mıyım??? 

18 Cevaplar

+6 oy
(10,888 puan) tarafından
Sizin o ortamınızdan nefret ettim
tarafından
Fikir sizin nefret etmek isterseniz tabiki edebilirsiniz..herkesin yaşam tarzı farklı iyi günler...
(10,888 puan) tarafından
Cevabınızı taktir ettim doğrusu saygı gerçekten güzel şeydir ben teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim iyi günler canim
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Ortamınız hiç iyi değil miş 
tarafından
O sizin fikriniz fikriniz için teşekkür ederim..Ama herkesin yaşam tarzı bir olmuyor iyi günler
+1 oy
(1,830 puan) tarafından
İnanki sorunun büyük değil Amaa o ortamlara girmen bence çok günah  ALLAH AFFETSİN.. Bşde bu postu açarak ne söylemeye çalıştın onuda anlamıyorum. 
(52,704 puan) tarafından
alkol tukettigini☺️
tarafından
Sorunum büyük demedim zaten burda herkes dertleşmek için sorunlarını yazıyor bende yazdım başlık elti sorunu bir derdim var değil zaten
tarafından
Yaaa evet birazdanda belediyeden anons yaptircam yetmedi bundan duyurdugum
0 oy
(1,573 puan) tarafından

Taaa nişanlıymışsın şimdi evlisin. Kaç yıl geçmiş üstünden hala düşünüp keyif kaçırmaya dert edinmeye gerek yok bence. Niyetini kendi bilir boşver bence:)

tarafından
Daha 1 yıllık evliyim onlardan benden 10  Ay  önce evlendi olay içimde hala taze benim böyle bi yapım var bi kere soğudum mu unutmuyorum o olayı nefretim ilk günkü gibi oluyor
0 oy
(218 puan) tarafından

Gerçekten sinir oldum:ermm::angry:

tarafından
Hayir yani benim kocamın geçmişinden ona ne hayırdır yani gelmiş benim kocamın geçmişini karıştırıyor kendi geçmişine baksın
(218 puan) tarafından
Böylelerinde uzak olmasın canım
tarafından
Elimden geldiği kadar uzak duruyorum zaten canım
0 oy
(247 puan) tarafından
Benim eltimde aynı seninki gibi hatta ne yapdi etdi kpcasiyla bizi evden atdirdilar guya ki çocuk yüzünden bilmem ne benim hakkında kayinvalideme dedikodu yaparkan eşim duymuş sen yinede uzak dur derim canım
tarafından
Aile ortamı olmadıkça yan yana gelmiyorum hatta kocasıyla tek evime bile davet etmiyorum bütün aileyi davet ediyorum mecbur durumlarda yoksa yüzünü şeytan görsün
(247 puan) tarafından
Iyi yapiyorsun canım
0 oy
tarafından
Kiz bosverrrr aranizi bozmaya çalışmış iste ahahah elti demek yilan demek tabii iyiler icin gecerli degil bende de 2 elti vardi tam bi aptallardi valla fesatlik kıskançlık dedikodu ohiio neler vardi neler 
tarafından
Aslinda anlasmak varken neden bu fesatlık anlamiyorum ben
tarafından
Bilmiyorum derdi ne sanırım eslerimizin bizlere karşı tavırları biz dha canim cicimli bi çiftiz dha vıcık vıcık onlar mesafeli sanırım onu kıskanıyor
tarafından
Ahaha kizzz ayni benimkiler vallaha biz evli oldugumuz zamanlar vıcık vıcıktik onlar isminle hitap eder hep birbirleriyle kavga ederlerdi bizi gordukce kudururlardii simdi isee onlar evli ben bosaniyorum ama onemli olan karakter meselesi sen takma hic kafana
tarafından
Hadii yaa boşanıyor olmana üzüldüm hakkında hayırlısı olsun canim
tarafından
Saol canim benim
0 oy
(52,704 puan) tarafından
alkollu ortamda.mezeye esininde seninde baskasinin lafida eslik eder akillari sira dalga geciyorlar
tarafından
Aklı sıra ortalık karıştırmaya çalıştı şeytan ama ben yemedim ben zaten yanımdaki adama güvenmesem bu yola girmezdim ki geçmişte ben yoktum hayatında benimde geçmişte hayatımdaki tek erkek o değildi geçmişi geçmişte bırakıp girdik bu yola biz
(52,704 puan) tarafından
seni kiskirtip.kavga edecegini sanmis akli sira sende iyiki oltaya gelip atlamamissin hemen. kus kalma ama mesafeli ol küsup bağlari koparma sebebi degil
tarafından
Aile ortamı oldukça muhatap oluyorum
0 oy
(147 puan) tarafından

Zaten genelde konu elti olunca şaka yaptı oluyor :angry:

tarafından
Benimki allahtan sehir dışında yaşıyor yoksa sık sık görmek zorunda kalırdım ama arada geliyorlar allahtan az görüyorum çok görsem bu sefer bisey dese kavga çıkar
(147 puan) tarafından
Aynen ama kavga etmeye tenezzül bile etmem
tarafından
Kaşınani kasirim benim yapım bu eşim bu durumu kaynanama anlatmıştı oda bana hak vermişti o yüzden ederim yani kavga damarıma basarsa
(147 puan) tarafından
Ne diyim CANIM sen bilirsin saygı duyarım tabi her insanın kuralı farklıdır damarıma basan OLURSA mutlaka sözlü tartışırım ama daha fazlası olmaz
tarafından
Kavga çıkardan kastım benimde o laf sokarım
0 oy
(668 puan) tarafından

Şimdiden başlamıssınız elticiliğe:D benimki 1 sene sonra belli etti kendini 

tarafından
Benimki benden 4 yaş büyük ilk evliliğinden 2 cocugu var
(147 puan) tarafından
Benim 2. Evliligim ve onlar küçük 1 yaş 2 tanesi biride 10 yaş büyük  onunla pek birşeyimiz yok
tarafından
Birisi kırıcı üzücü bisey yaparsa sileceksin ya hayat felsefem
(668 puan) tarafından
Aynen öyle ilk defa kavga ettik geçen gün kaynanamla aramda olan biseyi gitmis gorumcelerine dagıtmış bende kaynanam dedi sandım kaynanamdan baya soylendim ona götü yemedi ben dedim demeye bende gorumcemden duydum isim olmaz daha
tarafından
Karaktersiz iste naparsin
0 oy
(547 puan) tarafından
Kiz ne sormus baskalari ne cevap vermis...yok ortamin gunah,yok nefret ettim falan...herkesin hayati kendine.kime ne yahu milletin ickisinden vs! Herkes asiri dindar olmak zorunda mi? Ona kalirsa icki haramsa yalan da haram hic mi yalan soylemezsiniz? 

Sizin sorunuza gelince bence daha sizi tanimadan oyle samimi saka yaptiysa hos olmamis.ama 1 kere bi patavatsizlik yapti diye silmeyin.1 sans daha verebilirsiniz eltinize..
tarafından
Dha 2 kere gördüğü insana şaka yapcak samimiyeti nerden buldu bilmiyorum ama ailem ve eşimle alakalı şakaları sevmiyorum ayrıca üst kısımdaki destek için teşekkür ederim
0 oy
(418 puan) tarafından
Patavatsızlık etmiş ama bu kadar uzun zaman sorun edilecek birşey değil bence
tarafından
Benim yapım böyle birisinden soğuduğum zaman benim için bitiyor
(418 puan) tarafından
Zor olur öyle hayat.
İnsanız sonuçta bazen dilde ,bazen gönülde kusurlarımız var.
Herşey gönlünüzce olsun
0 oy
(862 puan) tarafından
Seni dürtüp bu konu daha çok dikkatimi çeker demesinden belli oluyor niyeti bence cook iyi yapmışsın mesafe koyarak hadsiz onun eşinin yokmu eskileri oda onları dinlesin belli ki onum dikkatini böyle konular çekiyor sinsirella
tarafından
Hemde Nsil sinsirella kocası diyor ki şaka yaptı benimkide diyor ki abartıyorsun ne abartcam be dedim ben o gece alkolün etkisiyle onun gazına gelip seni terk etseydim nolcakti dedim kavga cikarsaydim dedim öyle diyincede susuyor
(862 puan) tarafından
Sende onun kocasininkilerinin konusunu ac sonra şaka yaptım de ne biçim şaka git şakayı başkasına yap doğru ayrılabilirdin kavga çıkarabilirdin eltinin saçına da yapışabilirdin densiz işte
tarafından
Zaten dedim benimkine ben abinin geçmişini acsaydim orda o zaman ne olacaktı dedim sen savuncakmiydin böyle beni şaka yaptı diye dedim
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Ahh şu erkekler... Abartıyorsun diyor öyle mi, kesinlikle uzak dur çünkü benim ki de öyle kaç defa oturduk hep eşimi n eskilerini açar. Hatta birgün mutfakta konuşuyorlar dı benim hemen yan balkonda olduğumu bile bile o neler anlattı iğrendim o kadından şimdi hiç konuşmuyorum sadece buraya geldiğinde ev sahipliğini yapıyorum gidince 2yabancı oluruz. Senin eltin iyiliğini düşünse bu konuyu açar mıydı hemde o anda
(2,111 puan) tarafından
Ahh tüylerim diken diken oldu sanki benim anlatıyorsun
tarafından
Sendedw mi var böyle sa la ga yatan
(2,111 puan) tarafından
Evet birebir aynısı diyebilirim. Her şeyin en iyisini bildiğini sanıyor *****. Ortama girdiğimiz de sadece o konuşur sadece ben bilirim ben ederim der, arkamdan konuşur seviliyorum diye kıskançlığın dan çatlar ıyy şu hayatta tahammül edemediğim tek insan o diyebilirim
tarafından
Al bendende o kadar yaaa sevimsiz **** şeyler
(2,111 puan) tarafından
Uzak dur derim
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Art niyetli olduğunu düşünüyorum açıkçası   neden böyle bişey söylenir ki gereksiz 
tarafından
Art niyet olmasa neden konusunu açsın ki ona ne benim nişanlımin kocamın geçmişinden yanındakinin geçmişine baksın kendi geçmişine baksın herkes tabağındaki b o ku yesin yani
(2,525 puan) tarafından
Sakin ol kızzzz
tarafından
Bazen diyorum insanlar nasıl bu kdr gereksiz olabiliyor sinsilik üzerine master yapmış
(2,525 puan) tarafından
Boşver mesafeni koy. Belli kadın sinsi. Biri
0 oy
(107 puan) tarafından
Bı laf vardır büyüklerimden hep duyarım. 

Elti eltinin ne olduğunu istermiş nede öldüğünü..

O misal adı üstünde elti bu nerde olsa tadını kacircak bişey bulur 
tarafından
Oyle bi gereksiz ki anlatamam yaa her bisey yapmaya kalktığımızda bi sorun çıkartıyor
(107 puan) tarafından
Kıskanıyodur seni..Huzurunu bozmaya çalışıyordur boşver sen takma
tarafından
Yooo valla hiç takmadım ama nefret ettim bi soğudum hani verseler elime bi kaşık suda boğarım hala aynı nefret
(107 puan) tarafından
Doğrudur canım.. Senin eşinle mutluluğun ona en güzel cevap olur..
0 oy
(3,103 puan) tarafından
1. Si nişanlı adamın yanında nişanlısı varken geçmişi konuşulmaz. 2. Si eşinle işi bitmiş kızların arkasından öyle konuşulmaz. Tam olarak kim di bilmiyorum ama adam karısından boşanmak üzereyken herkes soruyormuş neden diye ben namusumla ilgili konusmam demiş. Boşanmışlar yine sormuşlar neden diye. Ben başkasının namusu hakkında konuşmam demiş. 3. Sü de eltin patavatsızmış o da mı alkollüydü. Belki alkollün etkisiyle sağlıklı davranamamış olabilir. 
tarafından
Hayir o alkol almadi masada bi tek alkol alan bayan ben vardım alkollü olsa zaten hic takmam saçmalıyor der geçerim
(3,103 puan) tarafından
Asıl ayıbı orda konuşanlar yapmış canım. Eltin sadece biraz düşüncesiz olabilir. Çok takılma bence alan almış satan satmış. Boşver gerisini kanlı bıçaklı olacak bişey yok. Samimi olmak istemiyorsan en azından karşılaşınca selam verirsin
0 oy
(6,395 puan) tarafından
Gayet de iyi yapıyosun canım mesafeni koru araya fitne sokuyo aklınca boşa dememişler kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez diye 

kız bi soru sorms cogu ortamdan bahsetmiş (ortam hakkında fikir istememesine ragmen) bizene milletin alkolünden herkesin kendi tercihi yaşam tarzı
tarafından
+ verdim haberin olsun☺. Günah Allah affetsin vs diyorlar sanki günahına ortaklar.
(6,395 puan) tarafından
Ona bakarsan dedikoduda günah yalan da günah büyüklükleri farklı olabilir ama günah herkes kendi mezarına giricek sonucta
tarafından
Herkes fikrini yazdı evt ama katılıyorum çoğu ortama taktı herkesin yaşamı kendine ne demişler
Her koyun kendi bacağından asılır
(6,395 puan) tarafından
Aynen öyle canım küslük yapma ama öesafeli ol selamun aleyküm aleyküm selam :D
tarafından
Oyle yapıyorum zaten

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 586 göst.
31 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,230 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 421 göst.
17 Aralık 2020 Diğer kategorisinde 26esmerim (43 puan) tarafından soruldu