+1 oy
412 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (224 puan) tarafından

Ya kızlar konu kaynana unutamiom örnek çamaşır seriom söyledi laf aklıma gelio sinirlerim bozuluyor g saydiriom bı güzel   yni acaba diyorim kinlendimmi yoksa nolcak böyle yüz yüze bakioz hergun icim ısınması lazım ama nefrete dönüşuo gibi artık bardak doldu herald Allah'kolaylık versin bna:ermm:

11 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ayyy aman boşver kiz
(224 puan) tarafından
Bisvermeye çalışıorim ama aklıma gelio işte cnm demin de patatessoyacigini aldım elime onada laf etmişti bı ara o aklima geldi elimde değil böle olup kinlenmekde istemiyorum aslına
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizimki de az önce gitti niye geldiyse artık 5 dk daha sokuluruz akşam dedi tamam dedim gitti hiç demiyor doğum ne zaman ne yaptın eksik varmı iyimisn kötümü ah ah
(224 puan) tarafından
Değişik vla cnm anlamadım gitti
0 oy
tarafından

Şeytan vesvese veriyo sana çünkü tam unutayım diyon o anda yaptıkları düşüncesi geliyo şeytana uyma tamam tabikide bazen dedikleri laf çekilmez ama işde napcan 

(224 puan) tarafından
Kız önceden böyle değildim bu aralar yok hep aklıma geliyor nolcak böyle
0 oy
tarafından
Ölümlü dünya birşey takmamak lazım 
(224 puan) tarafından
Doru diyosunda elde değil
tarafından
Takma kafana boşver
0 oy
tarafından
Yemin ederim sicarken bile aklıma geliyor pisliğin yaptıkları 
(1,386 puan) tarafından
Okumadım galiba belkide okumusumdur unuttum sende benmkin okumamişsn galiba:)
tarafından
Hatırlamıyorum bacimmmm ama en son yaptığı şey dediği şey annem teyzem eşimin dayısının eşi eltim oturuyoruz kaynanam bana öl dedi bu saydıklarımın içinde hemde
(1,386 puan) tarafından
Benimde kaynanam bana anne terbiyesi almamişsin kafanda 1 qramm akil yok senin gelip sana nasil kaynana oldugumu gostericem dedi gorumcemi arayip sormadigm için ne diyeyim baci allah kurtarsin bizi onlardan
(224 puan) tarafından
Aysecan ödediklerini banada dedi kaynanam terbiye vermemişler aklın kit bnd sadece bu sözlere karşı kendimi savundum için terbiyesiz oluyorum yani snd öylesin böylesin demedim ona sadece savundum
(1,386 puan) tarafından
Bende canim aadece kendimi savundum ona bsey demedm  Allah yardimcimz Olsun insallan
0 oy
tarafından

Unutmak ne kelime hayatımdan sildim ben kimse için canımı sıkamam:angel:

(224 puan) tarafından
İşte bnm öyle imkanım yok cnm birligiz hergun yüzünü goruyorum
tarafından
O çok kötü canım ya mecbursun bir nevi
0 oy
tarafından
Benimde  ayni  iyice gözüme  batiyo artik kızım  hakkinda kahrediyo beni
(224 puan) tarafından
Nolcak bizim halimiz
tarafından
Ben düzelmeyi düşünmüyorum her geçen  gün  çığırından  cikariyo beni
(224 puan) tarafından
Bnd cnm eskisi gibi konuşmuyom artık mecbur olunca bişe diom tmm
tarafından
Seninki nerde oturuyo benimki alt katımda
(224 puan) tarafından
N güzelmiş bnmki öyle olsa op başıma koy
Birligiz cnm biz
tarafından
Birlik olsam çıldırırım  bildigin  kızımı  benden almaya calisiyo  hemen evime kaçıyorum ☺️
(224 puan) tarafından
Bnm kacabilcem bı ev yok işte :)
tarafından
Allah yardimcin olsun evini ayir sende ne zamana kadar birlik oturcan zor ya
(224 puan) tarafından
Keşke elimde olsa bı dka durmam
Eşim anacı asla. Bırakmaz
tarafından
Ayy çok  sıkıcı  Rabbim  yardımcın  olsun bebeğin varmi pekii
(224 puan) tarafından
İki kızım var cnm
tarafından
Onlarida  sahipleniyomu kaynanan benimki  elinden gelse ben dogurdum dicek çocuğun  uykusu  geliyo emip uyucak yanlarinda kalayim istiyo bende çıkıyorum  yukari hep hazie gidalar market ürünleri  yemekten 120 kendisi  kizimida alıştırmak  istiyo bende kizip bagiriyorum izin vermiyorum  ben onun annesiyim benim dedigim olacak diyorum bende babannesiyim benimde dedigim olacak diyo esim kaynim kayinpeder  hep ona kiziyo ama gene  benle kumali kari gibi ama bende izin vermiyorumki alip cikiyorum kizimi 3 gün  inmedim bikez oda gelmedi kızdık  diye sonra  agla agla ici çıktı  bende kizim hakkinda ne karar veriyosam dinlemek zorundasin bak dinlemek zorundasin diyorum çünkü  kizim  kırmızı  cizgim vallahi oglunu bile boşarım  hic göremezsin  dedim hala bana diyoki oglum senden alir *** alir emen bebegi nereye aliyo demistim☺️ ki esimle mutluyum ama kaynanam sıkıntı
(224 puan) tarafından
Vayy bn kaynanayla böle atissam bni öldürür heralde kız:) o bna soyluo bn sadece kendimi savundum için terbiyesiz oluyorum düşün yni
V bnmkide herşeye karışır şöyle giydir şöyle yap der ama bı gün olsun çocukların altını açma banyo vs şeyler yapmamış arada canı isterse yemek yedirir ama o karışma herşeyde var cnm her konuya dahil yni buda bni ölduryo işte gına geliyo

Eşimde anacı oldu için çıt demez anasına oyuzden ezilen bn
tarafından
Ben vallahi affetmem herkes  huyumu bilir Esimde  dahil kizima kimse karar veremez kaynanamda üstünlük  kurmaya  çalışıyoda ben yanlis kisiyim mesala  benim kizim olcak dedigimde kaynanam benim adim olcak demisti  koymadim ne münasebet  sanki çocuğu  ona doğuruyorum  ben baskın  gelinim ezilmem kabul edene böyle  etmeyen uğraşmasın
(224 puan) tarafından
Bnm kaynanada üstünlük kuruyoda cnm eşim destekledi için elden bişe gelmiyor işte bn napabilirim bna bı akıl ver ozmn kaynana istiyo hep bnm dedim olsa hayır desem olay cikiyo eşimde anasını tutuyo eşim anasına dio sn de o yapsın e karıda oğlundan yüz buluyo herşeyimi dinlesin yapsın istiyo yapmayınca da olay
tarafından
Sizin is yaş  o anaci oldugu sürece  cok zor en azindan evin ayri olsaymis mesala üst  kat bile cok farkli  firsat buldukca evime kaçıyorum  once eşin biraz ayrilmali ondan yoksa hep sen kötü  olursun benim esim oyle degil yaşi  oturmuş  bakar gözlemler

Pazar piknige gittik kaynana oglunu arayip hesap soramadida bana diyoki gece saat 11 nerdesiniz siz gec kaldiniz saat kaç  emir kipleriyle esim şoför  geliyoruz oda duyuyo yani bende dedimki saatle isimiz yok geliyoruz yoldayiz geride kalani  dusunmuyonuzmu dedi gerimde kimse kalmadi kocamla kizim yanimda dedim küsmüş  bana esimde dedi ne hesabi soruyon bir ay sonrada tatile gitcez ordada aramazsin insallah diyo☺️
(224 puan) tarafından
Herşey este bitiyo işte cnm bnm herifte keşke biraz cvp verse
Geçen karı bildin açık açık bna laf sokuyo eşimde yanımda çıtini cikarmiyo bn böle bişe görmedim
(224 puan) tarafından
Bn eşimi nasıl kendime çekeyim bni seviyo ama çok ezdiriyo anesine
tarafından
Haksiz oldugunda susma iyice kavga cikarki bida sana bisey diyemesin esinde oyle oyle dogruyu yanlışı  çözer
0 oy
tarafından
Bende öyleyim ne kadar iyi olursa olsun, kırılıyom bazen 
(224 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun cnm mecbur cekioz işte
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Ay bende öyleyim bayram gelsin istemiyorum oraya gideceğiz diye kadının sesi bile migren sebebi
(224 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun
(1,145 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Bende iyleyim canim sabahtan beri 2 gun once siyledijleri gekiyor aklima sinirden ağliyorm yani hiç unutamiyorum allah sabir versin bize ne diyelm 
(224 puan) tarafından
Bunlar için hobi olmuş herhalde cnm
Bnmki bnle stres atiyo okesin
(1,386 puan) tarafından
Benimkide oyle vallah oğlu onunla konusmuyor diye acisini benden cikariyor   sanki ben dolduruyoeum esimi gibi
(224 puan) tarafından
E snd uzak dur işte cnm hazır eşinde konusmuyomus
(1,386 puan) tarafından
Zaten kavga ettik bende konusmuyomda  temelli bizle yasayan biri  bi yere kadar konusmamak oluyor
(224 puan) tarafından
Bnmkide aynı cnm aynı evde olunca mecbur konusyon
0 oy
tarafından
Eger affettiysen o zaman o konunun ustunnde durmadiysan geçmiş gitmiş bisiye dönüp dönüp aynı şeyi düşünüp kinlrnip ofkelenmeni. Anlamı yokki..
(224 puan) tarafından
Affetmek istemiyorum cnm duymadım hakaret kalmadı mecbur olduğm için birlik yasiorum ama böyle kinlenmekde istemiyorum
tarafından
Aynı evin içinde çok zor anlaşamadığı biriyle  yaşamak..o yüzden sürekli stres öfke yaşanmaz o evde.ya kabullenceksin o şekilde kızmican aldırmican ..yada tamamen bağları koparıp aynı evin içinde yabancı olucaksin o da çok zor.m

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 876 göst.
1 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 272 göst.
27 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 345 göst.
31 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 100 göst.

414,040 soru

12,461,644 cevap

46,737 kullanıcı

Kategoriler

...