Allah razı olsun güzel dualarınız için Ederim tabi etmez miyim inşallah bir an önce başlarsınız ben eskiden yani o günleri hatırlamak istemiyorum namaz olmadan hayatım çok boşmuş diyorum bu huzurun tarifi yok zaten bunun için yalnız kalmam gerekmiş diyorum bende nacizane stavsiyem çevre çok önemli bu konuda güzel sohbetlere online katılma şansıda buldum pandemi de. Suffa meclisi var belki duymuşsunuzdur Muhammed Emin Yıldırım hoca YouTube da çok güzel sohbetleri var onun hocası olduğu bayanlara özel sohbetler oluyor bayan hoca anlatıyor bende onları dinledikten sonra nasip oldu herşey. Dualarımda olucaksınız ömür o kadar kısa ki bu kısa zamanı inşallah secdelerle doldurursunuz. Hani başlamayı düşündüğünüzde şunu düşünün. Siz belki çok meşgul birisiniz hani vaktiniz yoktur , ve çok uzun boylusunuz diyelimki, Allah nasıl hoşnut olur bir düşünün yani kimsenin karşısında eğilip bükülmeyen yerden bir şey düşse eğilip almayan kulum Benim için buraya geldi benim için vakit ayırdı meleklerde şahit her işini bıraktı bana geldi diye böyle düşünün inşallah güzel haberinizi alırım. Allah'ın bizim kıldığımız namaza ihtiyacı yok tabiki biz ne yaparsak kendimize ama böyle düşünüp bize sayısız nimet veren Rabbimizi hoşnut ettiğimizi düşünmek varya çok güzel bir duygu tatmanız dileğiyle