0 oy
141 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hiç böyle yapmazdı uyuttum beşigine koydum 10dak sonra yüzüstü döndü öyle uyuyor ilk defa oluyor ben daha uyumadıgım için kontrol ediyorum çevirmelimiyim birşey olurmu 

5 Cevaplar

0 oy
(2,574 puan) tarafından
Hayır olmaz canım bebekler öyle uyumayı çok seviyor kendini kontrol eder artık merak etme 
tarafından
Öylemi dersin ne bilim endişelendim ya hiç yapmazdı öyle ilk olunca tedirginleştim
(2,574 puan) tarafından
Benim oğlum o aylar da başladı şimdi 17 aylık hala öyle uyuyor birşey olmaz endise etme
-Reklam-
0 oy
(289 puan) tarafından
yastık yoksa bişey olmaz oğlum doğduğundan beri yüz üstü uyur şu anda bile öyle uyuyor:)
tarafından
Yastık kullanmıyoruz canım ay ne bilim ilk defa böyle uyuyor tedirgin oldum
(289 puan) tarafından
Amarikan filmlerinde hiç dikkatini çektimi bilmem yastıksız ve yüz üstü yatırırlar bebeklerini. Allah'a emanet inşaAllah.
0 oy
tarafından
Kendisi yüz üstü yattıktan sonra tekrar sırt üstü dönebiliyor mu ben cesaret edemem canm ya geçende kızımda 5 aylık donmuş öyle yatiyodu vallahi yattım ama uyku tutmadı çevirdim korkuyom yaa boğulur diye 
tarafından
Dönmekte kelimemi benimki hiç emeklemiyor heryere yuvarlanarak gidiyor ama nasil dönüyor görmen lazım ilk omuz döner sonra yavaş yavaş totoyu döndürür acımasın diye hahahahah
tarafından
Masallh ozaman uyusun kendini kaytarır o canm :)
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Korkma canım bişey olmaz yüz üstü kendi başına dönmeye başladıysa kendini kurtarır zaten o. Benim bebiste 7 aylıkken falan yüz üstü yatmalara başladı ben ceviriyordum kendisi habire dönüyordu sonra kendi haline bıraktım döne döne uyuyor bırak nasıl rshstsa öyle uyusun yatağında yastık peluş büyük oyuncaklar kalın battaniyeler falan olmasın yeter. Ve yatağa çok yumuşak olmasın içine gomulmesin
tarafından
Ay çok şükür döndü yavrum benim yüregim agzımda uyuyamıyordum valla. Çok sağol canım
0 oy
(4,060 puan) tarafından
4 aydan beri kendi döner yüz üstü uyur hiç ellemedim çok rahat uyuyor öyle canım doktor en rahat ettikleri pozisyon o demişti 
(50 puan) tarafından
Bende aynı yorumu yapacaktım, bebeğim 4 buçuk aylık, normalde saat başı uyanır, dün yüz üstü yatmış kontrollü bir şekilde baktım 3 saat aralıksız uyudu maşallah, daha rahat etti demekki
(4,060 puan) tarafından
Aynen canım artık öyle yatar ama diyim tadını aldı ya öyle uyumak isticek canım benm

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 312 göst.
6 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Bethus (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 350 göst.
4 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,566 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 295 göst.
0 oy
5 cevap 245 göst.

408,304 soru