0 oy
97 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,920 puan) tarafından
Canlar Doktorum Sezeryan İçin 12 Temmuza Gün Verdi 9 Temmuzda Da Covid Testi Yaptırmam Lazımmış Birşey Ögrenmek İstiyorum Test Pozitif Çıkarsa Sezeryan Ertelenecekmi Doktora Sormayı Unuttum. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canm üzülerek söyleym pozitif ckarsa haftan varsa ya bekletur yada o hastanede dogum yapamazsn
(1,920 puan) tarafından
4 ay önce atlattım herkes diyor yine pozitif çıkarsın diyip durdular bana anlamadım gitti
tarafından
Bilmiyorm canm bana doktrum oyle demusti ondan paylastm . Allah ysrdimcin olsn canm
(1,920 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim cevap için
-Reklam-
0 oy
(1,144 puan) tarafından
Bence ertelenmez ona göre önlem alınır 
(1,920 puan) tarafından
İnsallah canım ya teşekkür ederim cevap için
0 oy
tarafından
Canım yorumunu gördüm yine pozitif cıkarsın demişler ama yok öyle bir sey bizde gecirdik eşimin arkadasi covid oldu esim 4.5 ay sonra test verdi negatif cikti. Viruse yakalanmadigin sürece pozitif cikmaz korkma bilmeden konuşup seni strese sokuyorlar
tarafından
Benimde ilk canim bende kan verdim idrar verdim korkma. Aa neden azar yedin.  Rica ederim sen icini rahat tut herkes birsey der kimseye kulak asma doktorunu dinle
(1,920 puan) tarafından
O kadar kan verdim idrar verdim çıkar birşey dedim diye hamilelik birde boş bogaz etti beni yaşlıyı teyze herşeyi bilio bu yeni nesil dedi bende dururmuyum baska birşey daha biliyorum sizin de öteki tarafa gitmeniz lazım bu merakla çeneyle sustu yanındaki kadın bile anne kız haklı karısma bu kadar diye
tarafından
Hahahaha kuzum cok iyi demişsin eskideki imkanlarla şimdi bir degil onun farkında degiller. Onlara kalsa hic doktora ultrasyona girmeyin derler :)
(1,920 puan) tarafından
Bana eşimin tarafından biri karnıma bakıp kız kız dedi gülüyorum teyze yanlışın var doktor erkek dedi deyince o ne bilir demişti sofrada millet şok olduk şimdi dogunca sırf çıkarmak bak teyze kız mı diye
tarafından
Ciddimisin neyin kafasını yaşıyorlar acabaa cok merak ettim. De icinde kalmasın daha cok kudurur :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 403 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Leyya (2,256 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 67 göst.
7 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Blackdorein (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 119 göst.
22 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde beynus4444 (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 242 göst.

407,869 soru

12,245,443 cevap

37,060 kullanıcı

...