0 oy
606 göst.
Diğer kategorisinde (1,328 puan) tarafından

Kızlar nasıl başlıycam bilmiyorum ama o kadar psikolojik olarak bittim ki kızıma sürekli bağıran biri oldm kızım ağlıyor bagrıyorum ne biçim anne oldum ben bilmiyorum sonra oturup onla beraber ağlıyorum baba evine sığamıyorum hiç bir şekilde hergün aynı şeyleri burda da yasıyorum sinirden kafamdaki bütün saçlarım döküldü saç kalmadı bitirdi beni mahvetti bu evlilik boşanma aşamasındayız ama babam eve sıgdırmıyor ne yapacagım bilmiyorum kızım babasız büyücek düşündükçe ağlıyorum bende zamanında babasız yetiştim bir aralar benim hissettiklerimi oda hissedecek herşey üstüme geliyor ki o kadar kimsem yok dertleşemiyorum herşey beni o kadar boğuyor ki biri sanki boğazımı sıkıyor nefes alamıyorum anneliğimi bile doğru düzgün yapamıyorum hergun ağlamaktan göz pınarları kurudu ağlayamıyorum bile yemek yiyemiyorum ben nasıl düzelecegım bilmiyorum bir yandan eşimin yaptıkları bir yandan babamın yaptıkları herşey o kadar canımı yakıyor ki gitmek istiyorum buralardan kimsenin yanımda olmadığı yerlerde kimse bilmesin beni istiyorum ben ne yapacagım artık çok kötü oldum :'( kızıma bağırıyorum sürekli o yavrumun günahı da yok ama elimde olmuyor birdaha bağırmayacagım diyorum yine aynısı oluyor 

6 Cevaplar

0 oy
(771 puan) tarafından

ah kuzum benim ya kiyamam :( Rabbim yar ve yardimcin olsun biran evvel hayirli kapilar acsin.Insallah esinle aran duzelir ama hayirsiz isede mutlu bir hayatin olur evladinla.Cok uzuldum:( bunları dusunup uzulmen bile ne kadar iyi bir anne oldugunu gosteriyor.Hepimiz olsak sanirim bagirip cagirirdik psikoloji farkli bisey kendini sakin annelik olarak eksik hissetme sen muhtesem bir anne ve kadinsin emin ol

(1,328 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim ama elimde değil kaldıramıyorum nedense normalde hiç bir erkek için ağlayan bir kız değildim ama nasl ağlıyorum bu kadar bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,038 puan) tarafından
ay kuzum eşim duzeldi değişiklik var yazmistin sanki ya oldu yine canım benim
(1,328 puan) tarafından
Düzelmişti canım 10 gün çok iyidi eski eşimi sonradan ailesi geldi yine aynı şekilde ne yaptılarsa canavarlaştı
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Canım herşey üst üste gelmiş.   Hakkında hayırlısı olsun inşallah 

Biraz daha sakin kalmaya çalış 
(1,328 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(704 puan) tarafından
Antidepresan kullan.Cocuguna bağırma ilerde daha büyük sorunlari olur yazık günah.Sorunlu baba ve eş bende de var bende kaç kez o boşanma aşamasından döndüm bilmem.Yani ama.kesin karar verdiysen sabret elbet herşey düzene girer.Annen yok mu kızına baksın sen çalış kafan dağılır.
(1,328 puan) tarafından
Annem var ama o çalışıyor canım gec geliyor eve kimseyle de konusmuyorum keşke haklı sebepten boşansam aramızda aldatma şiddet vs birşey yok ailesi yüzünden
0 oy
tarafından
Canım sabret okullar açılınca kaydını ac okulunu oku bir yandan da çalış kendi ayaklarının üstünde durmaya az kaldı sabret baban niye öyle yapıyor ki hanı arkandaydı şimdi ne oldu bebeğin küçük mu 
(1,328 puan) tarafından
Bebeğim 5 aylık canım babam ne yaptı bilmiyorum oda değişti herkes değişiyor
tarafından
Tuh ya küçükmüş onu yalnız da bırakamazsın
0 oy
(313 puan) tarafından
Valla eşinin ailesi emeline ulaşmış seni çocuğunu mağdur etmiş yapma be güzelim yıkma yuvani baba evinde de rahat değilsin biraz ses etme geri dön hepsi mutsuzluktan perisan olur emin ol eşine son kez bı şans verelim birbirimize de şu süreç geçene kadar sessiz kal 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 404 göst.
0 oy
5 cevap 680 göst.
0 oy
11 cevap 940 göst.
0 oy
4 cevap 506 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (7,017 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,527 soru

24,387,266 cevap

349,063 kullanıcı

...