0 oy
779 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (238 puan) tarafından
Kaynananız ona her gittiğinizde sizin sevmediğiniz yemek yapsa ne düşünürsünüz ama sizin sevmediğinizi biliyor sonra siz orda yemek yemeyince bilseydim başka şey yapardım dese ne yaparsınız.  

33 Cevaplar

0 oy
(107 puan) tarafından
O geldiğinde de ben onun sevmediği yemekleri yapardım 
(238 puan) tarafından
Kadının sevmediği yemek yok ki :)
(107 puan) tarafından
O zman hiç bişey yapma aç kalsın :) ahahha
(644 puan) tarafından
Evrt bencede katiliyorum
(107 puan) tarafından
Dimiya:)
(644 puan) tarafından
Aynen canim dinsizin hakkindan imansiz gekeceksin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kaynanam yapardı bende eşime derdim boşver takılma derdi benim eşim git mutfağa kenďin başka yemek yap derdi bende ya yemek yemezdim yada evde kendime şu yemeği yaptım yedim size afiyet olsun derdim eşimi de oraya aç götürmezdim 
(238 puan) tarafından
Benim eşimde aynı tepkiyi veriyor bende bir şeyler atıştırııyorum artık
0 oy
(2,256 puan) tarafından

• Her gttgmde değil ama arada oluyor ve yemek zorunda kalıyorum nimet sonuçta çok da ayirmamak lazim sonra eşimle kaçamak yapıyoruz :) 
(238 puan) tarafından
Evet nimet ama nedense lahana  yiyemiyorum oda inatla lahana yapıyor:(
(2,256 puan) tarafından
Sende kendine farklı bsey yap kuzum
(238 puan) tarafından
Oyle yapıyorum canım atıştırmalık hazırlayıp yıyorum
(2,256 puan) tarafından
En iysii bosver
0 oy
(6,395 puan) tarafından
İnadına yerdim valla oo en sevdigm yemek varms bugun derdim beni ne kadar da sevip düşünüyormussun derdim sjsjsj
(238 puan) tarafından
Yapmayı çok isterdim yiyemem ya
(6,395 puan) tarafından
Ne yemegi yapıyo ki canm
(238 puan) tarafından
Lahanayı sevmiyorum lahananın her türlü yemeğini yapıyor böreğine kadar
0 oy
(15,908 puan) tarafından
Kaynanana giderken cantana biseyler hazirla. Baktin yine o yemekten var çıkar sende kendi getirdiğini ye. Yine bunu yapacağını bildim önlemimi aldim dersin. 
(238 puan) tarafından
Güzel fikir canım
0 oy
tarafından
Kasitlimi yapiyosn die sorardm canm 
(238 puan) tarafından
Sorsam asla kızım bilmiyordum bilsem yapar mıydim kızım der canım
0 oy
(3,547 puan) tarafından
Yüzüne patır patır söylerdim.. Takip ediyorum da ne zaman yemekli gelsem en sevmediğim yemekler oluyor kasıtlı mı yapıyorsun anne diye sorarım. Hatta onun yanında eşime bir daha yemeğimizi yiyip gelelim askım derdim.. Tabi misafir umduğunu değil bulduğunu yer ama anne olarak birazda hani sonuçta oğlum gelinim geliyor onların sevdiği seyleri yapıyım da yesinler diye düşünmesi laızm 
(3,547 puan) tarafından
Yok bendeki gelmez elini mi öpecem der. Suclu da olsa. Benimde küsme sebebim hem elti hemde pandemi döneminde zor duruma düştük dükkanlar kapalı. Bir kez bile sormadı haliniz vaktiniz nasıldır diye. Öbürü yeni ya onu aldı dibine ona baktı da. Eşim oturup agladı stresten de dert oldu içime. 3 ay dükkan kapalı insan olsa oğlum kızım nasılsınız. Durumunuz nedir diye sorardı. Bende çalışıyordum hamile kalınca ya kadar ben enayi sürekli alırdım onun evine
Düğün edecekler vs diye. Kerizlik zor zanaat.. İnsan sadece bir kez sormaları ı istiyor ama bende 2 çocugum var umdum şahsen oğlum al şu 5 lirayı da ekmek parası yap demesini. Allah düşürmesin kimseyi kimseye.
(238 puan) tarafından
Bizimde sonumuz o olacak elti yüzünden sonunda küsmek olacak galiba insan ister istemez bekliyor canım  sorsun düşünsün ama nedense sormak akıllarına gelmiyor sorsan  suçlu siz olursunuz
(3,547 puan) tarafından
Evet neler olmadım ki ben mesela. Gelini hamile kalmış ben küüsm görüşmüyorum hiö de duymadım bende hamile kaldım. Bana kıskandı bile demişler düşün. İki kızım var gelinin bebesi erkek olunca benim kızla bana erkek diye haber yolluyor muş. Anladım ki benim kızlarım onların gözünde kız oldukları için torun değilmiş. Benim bu 3 de erkek. Kızlarıma sormuş cinsiyeti ne diye bende bilerek kız dedirttim. Hemen görümcem arayıp anlatmış. Görümcem de kızıma diyormus üzüldünüz mü Bi kızınız daha olacak diye diyormuş. Aklım almıyor 11 yıl kahrlarını çektim ben ne yapmışım onlara acaba diye. Hele görümceme ne yapmışsam. Onun de hızmetciydim kız. Son doğumunda hastaneye ben yetiştirdim. Ben destek oldum ben olmasam yollarda doğurur Du insan onun hatrına olsa böyle fenalık yapmaz. Sikn yaranıyor diye boşuna demiyorlar. Hele biraz yıllansn diğeri nasıl olacak göreceğiz.
(238 puan) tarafından
İyilik yap denize at demişler canım insan nankörse bir şey yapmanaa gerek yok bizimde arkamızdan çok sey diyolar eltimgil bizde küsüz kadının demediği kalmadı  kaynananda siz küçüksünüz görmezden gel diyor canım sıkılıyor onada benım de kızım var onu da sevmiyorlar neden kız erkek ayrımı yaparlar anlamıyorum ikiside Allah vergisi  yani
(3,547 puan) tarafından
İyiki de kızlarım olmuş. Şuan bana büyük destekler. Hem zaten Allah kız evladını rahmet erkek evladını nimet diye verirmiş rahmetin hesabı sorulmaz aksıne daha hediyesi verilirmiş ama nimetin hesabını sorarmış Allah. Görümcem tek kız. 3 oğlu var. Çok istedi kızı olsun qmq Allah vermeyince vermiyor işte. Herkesin kalbine göre versin mevlam
0 oy
(185 puan) tarafından
Bilinçli yada bilinçsiz yapıyor olabilir bilemeyiz biz ama size göre bilinçli yapıyorsa fırsat vermeyin sırf bu huyundan vazgeçirmek için sevmedigim halde inadına yerim yerken de memnuniyetsizlik göstermem ellerine sağlık çokta güzel olmuş der onu sasirtirim birkaç kez yine denerse hep aynı şekilde davranırım oda vazgeçer.. sevdiğiniz veya sevmediğiniz şeylerden bahsetmeyin sizde kaynananıza eğer bilinçli yapıyorsa kullanıyor demek ki eline koz vermeyin
(238 puan) tarafından
Bilinçli yapıyor gibi sanki çünkü sevmediğimi daha önce söylememe rağmen bilmiyordum diyo
(185 puan) tarafından
Dediğim taktiği uygulayın alerjiniz yoksa bir sefer yemeden bir şey olmaz.. yapın bunu bakın nasıl vazgecicek.. sevmiyordu hani diyecek demekki yiyormuş der daha da yapmaz
(238 puan) tarafından
Deneyecem canım
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Yapmasını istediğiniz yemeği söyleyin anne bunları yap diye . Yada siz kendiniz güzel bir yemek yapıp gidin 
(238 puan) tarafından
Artık yapar giderim canım
0 oy
(5,820 puan) tarafından
Kalkar kendime yemek yaparım 
(238 puan) tarafından
Oyle yapıyorum bnde
(5,820 puan) tarafından
İyi yapıyon
0 oy
(3,700 puan) tarafından
Art niyet ararım herhalde ya ama benim annem yani kaynanamyapmaz sofrada kim ne seviyorsa yada  sevmiyorsa ona göre kırk çeşit yemek yapar hiç usenmez 
(238 puan) tarafından
Kadının kız çocuklarına karşı sevgisi yok canım kızları sevmez kendinin kızı yok benim kizim var torunu ama onu bile sevmez
(3,700 puan) tarafından
Yazık çok yazık
(238 puan) tarafından
Cinsiyetini söyledğimizde bile sevinmedi suratı asıldı
(3,700 puan) tarafından
Erkek dogurunca adam olunuyor sanki
(238 puan) tarafından
Haspamın kendisi hep erkek doğurmuş ya bide çevredekiler diyordu kızın kıymetli olur kayannan kız hasreti çekiyor diye ama hepsi yalanmiş
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Kalkar başka bir şey hazırlarım kendime ve bir daha ki gidişimde sevdiğim bir şeyi söyler anne yapar mısın canım istedi derim
(238 puan) tarafından
Bnde artık kalkıp bir şeyler yapıyorum
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Ooo sevmediğin yemek surda kalsin gıcıklık olsun diye bı çeşit yapar yaninada dünden kalmaları koyar esimde artık anladı pek gitmiyoruz ole
(238 puan) tarafından
Beteri beter var demek ki
0 oy
(135,920 puan) tarafından
yanimda yiyecek bisiler goturrum
(238 puan) tarafından
Artık oyle yapacam büyük ihtimalle
0 oy
(5,660 puan) tarafından
Surekli yapiyosa ben evde yedim geldim size afiyet olsun de :) 

Benimki de surekli ayni yemegi yapiyo ben tok gidiyorum zaten ayip olmasin diye de az bisey tadina bakiyorum 

Aman bunlar icin canini sıkmaya degmez ama evime gelincede cok guzel sofra hazirlarim, yani evime kim gelirse gelsin hep en guzel yemekleri yapmaya calisirim boyle ogretildi bize, kendi utansın :)
(238 puan) tarafından
Bnde kesinlikle geldiği zaman herşeyi dört dörtlük yapıyorum saygıda kusur etmem artık evde yiyipde giderim yemekli gitmem oraya sadece çay içer kalkarız
(5,660 puan) tarafından
Yani yemegede gidebilirsiniz illaki de gidersiniz yani, siz tok gidin az bisey tadina bakar cekilirsiniz
(238 puan) tarafından
Bundan sonra. Zaten aç gitmem oraya geleceklerden haberim var artık :)
0 oy
(5,103 puan) tarafından
Eşim farkeder ve annesini uyarırdı. Ya da beni bidaha oraya götürmezdi.
(238 puan) tarafından
Eşim pek kötü düşünmez canım bilmeyerek yapmıstır der
(5,103 puan) tarafından
Benimki düşünür valla. Aynısını ben yapsam beni de uyarır. İkimizi de ezdirmez.
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Anne ben bunları şunları yiyemiyorum tabiki sen bana göre yemek yapacak değilsin başka bişey yerim sıkıntı yok derim hafif buruk .. yada sofrada yiyemiyorum derim sesli unutmaz bidab
(238 puan) tarafından
Kaç kere yemiyorum sevmiyorum dedim işe yaramadı her sevmiyorum dediğimde bilmiyordum diyo
(4,959 puan) tarafından
Anne sen bana göre yemek yapacak değilsin zaten önemli değil sıkıntı değil aç gelmem sana olur biter
0 oy
(2,097 puan) tarafından
Walla demek şu oluyor ki sevmiyor. Bende olsam bende öyle yaparım hem biliyor hemde her defasında aynı yemeği yapıyor. Yerinde olsam sorardım 
0 oy
tarafından

Sevmedigim yemekte yokki şimdi cevap veremedim ben buna :angel:

(238 puan) tarafından
Ah benımde olmasa ne güzel sorun kalmazdı
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Ben cok seçerim arkamdan onun yaptığını begenmeyip yemedigimi düşünür günahı boynuna ne diyim
(7,619 puan) tarafından
Anlatsam roman olur gerçekten öyle burda dahs seytan kaynana hikayeleri okuyorum uzak diye sukrediyorum
(238 puan) tarafından
Allah daha da  uzak  tutsun o zaman canım benimki yakın ama pek gelmez bize iyi bizi çağirir özledim gelin diye
(7,619 puan) tarafından
Amin canım inşallah  benim ki beni kumasi görüyor malesef
(238 puan) tarafından
Var öyle Kaynanalar maalesef ki
(7,619 puan) tarafından
Öyle şükretmek lazim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 155 göst.
23 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde PrensAnnesi6 (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 358 göst.
14 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hilay (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 220 göst.
5 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
5 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu

412,577 soru

12,421,485 cevap

45,247 kullanıcı