Kızlar gıttı gıdıyor guvenılır bu sıtemı orda bı bebek arabası gordum uygun fıyt ama guvenemıom ordan alısverıs ypn varmı acaba
N11 güvenilir canım her şekilde ürünü iade edebilir paranı alabilirsin kurumsal bir marka doğuş grubunun
Ben cok yaotim gittigidiyordan alisveris guvenilir bi site..ayrica sen parasininoduyosun urunun ama urun geldi begenmedin geri gondercen gittigidiyor sana parayi oduyo firmaya hemen parani vermiyo yani ilk once gitti gidiyor aliyo sen urunu begendiysen urunumgeldi diye secenek var onu seciyosun ondan sonra site yonetimi senin oarani karsi firmaya gonderiyo yani paran guvende oluyo
Güvenilir evet
n11de guvenilir magaza puanlarina ve yapilan yorumlara bakarak siparis verebilirsin
Dayımlar ordan puset ve bebek arabası almıltı pusetin bi yerinde patlak vardı 4-5 cm falan geri yollamadılar. Bebek arabasındanda memnunlar şimdilik
Ben çok alışveriş yaptım 3-4 seneye yakın gayet memnunum
Üye olup sipariş verebilirsiniz
Gitti gidiyor hepsi burada n11 flan surekli alisveris yapariz ve gayet guzel muhafaza edilmis bir sekilde gonderiyorlar bir sknti yasamadim hic , yeri geliyo okadar indirim oluyorki sampuan sivi sabun cay flan bu tarz urunleri bile aliyoruz valla takip edip , sorun olmadi hic
cok sey aldim guvenilir canim
Dünyaları aldım gittigidiyor dan :) bir sorun yaşamadım
Gittigidiyordan bebeğim için oyun halısı ve salıncak aldım tabi mağaza oylarına bakıp güvenerek siparişimi verdim sen de öyle yapabilirsin
Yorumlarınız ıcın tskler bayanlar aklımdakı soru ısaretlerını yok ettınız tskler tekrardan
401,984 soru
12,034,193 cevap
36,262 kullanıcı