+1 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (1,775 puan) tarafından

Kizlar lazer alexandrit candellaya giden  varmi aranizda  nasil etki ediyo fark goruyomusunuz bide atis derecesini kacla yapdiriyosunuz

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben gidiyorum kuzum Bir buçuk sene oldu gidiyorum sadece 3-4 ayda bir kontrole gidiyorum çıkmıyor yani kıllarım bitti benimki ama kontrole gidiyorum Alexandera gidiyorum ben beyaz tenli olmadığım için yüksek ateş veremez riskli o yüzden normal atış yapıyor çok da memnunum kıllarım bitti yani sadece 3-4 ayda bir kontrole gidiyorum dediğim gibi tüm vücut gittim Bir buçuk sene oldu artık tertemizim
-Reklam-
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Ben canım ikinci seansimi aldım özellikle araştırdım ve alexandrite olan yer buldum ona gidiyorum çünkü en etkilisi o evet can yakıyor ama benim ilk seferimde bile dökülmelerim başladı 1 hafta sonra 

Bana atış filan sorulmadi hastanede yaptırıyorum gelip bir iki atıştan sonra kendileri ayarlıyor ve gayette memnunum eğer imkanın varsa hiç durma hemen git 
0 oy
tarafından
Canm lazer kıl bitirmez  alexandrite türkiyede yok etiketini cihaza yapıştırıp insanları kandırıyorlar  fakat tüyler azalır  1 yıl devamlı gittikten sonra 3 4 ayda bir taramaya girmen lazm dereceyide tene göre uyguluyoruz yani esmersen fazla yandıgından dolayı cihazda yeni olursa 2 3 te alınır fakat cihaz eskiyse 5 6 yılık bir cihazsa başlıgı degistirilmediyse 30 a kadarda çıkabiliyor
0 oy
(9,683 puan) tarafından
Azalma incelme bazı yerlerde bitiş oldu ama halen tamamen bitmedi 1 sene düzenli gitmeme ragmen

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 244 göst.
30 Ocak 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde oguzelikiziakc (88 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 178 göst.
18 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 170 göst.
22 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Karcicegi (1,432 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
3 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,301 soru

23,678,052 cevap

310,064 kullanıcı

...