0 oy
147 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Oğlumda b12eksikligi varmış kizlar fisfis verdi bitane et balık tavuk tarzı yedirmeye çalış dedi ama yemiyor dilinij ucuyla bakıyor atıyor.yemesi için neler yapablrm nasıl sevdireblrm .sizler nasıl hazırlayıp veriyorsunuz bebisinize 21ay 12gunluk.mollers balık yagida Alicam fayds eder inşallah

4 Cevaplar

0 oy
(145,417 puan) tarafından
bendede eksikti igne vermisti dr ama bebeklerde napilir bilmiyom bacim
tarafından
En az 350olmasi gerekirken 170 çıktı sprey verdi günde bı kere iki fis dedi eğer yükselmez ise iğne vuracakmış. Öyle ignelerde yakiyormus sanırım.
(145,417 puan) tarafından
kirmizi renkteydi benim b12 ignem beni yakmisti can acitiyo yaa umarim gerek kalmaz
tarafından
Ah inşallah canm gerek kalmaz.bizler zor dayaniyoruz yavrular napsin.
-Reklam-
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Benm oğum eskiden kanat kıyma köfte çok severdi şimdi yemiyor bende tavuk haşlayıp suyuna çorba yapıp bir kaç parça tavuğuda belandardan geçiriyorum keza etide haşlayıp suyuna çorba pilav falan yapıyorum etinide yine blendardan geçiriyorum yoksa eskiden bayılarak yiyen adam şimdi görünce bile öğürüyor böyle anlamıyor balık somon alabilirsin fırında zeytin yağı ile pişir
tarafından
Bı alicax bakalım yarından itibaren zar zor yediricem ne yerse kardır
(7,791 puan) tarafından
Aynen öyle canım hala var mı bilmiyorum ama bebekler mezgitte çok seviyor
0 oy
(238 puan) tarafından
Kıızm 4 5 aylıkken kızım da ve bendede vardı bize iğne vermiş kırıp yarısını içiyorduk kızıma doktorun vermedi mi içmesi için
0 oy
tarafından
Ceviz yiyo mu peki

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 615 göst.
1 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ayseeee. (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 50 göst.
4 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 138 göst.
0 oy
3 cevap 183 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (206 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,648 soru

23,668,356 cevap

309,379 kullanıcı

...