0 oy
456 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (23 puan) tarafından
Eşim bana inanın hiç yardım etmiyor o söylediklerim bir kısmıydı mesela cips yer çöpünü ya yere atar uzanırken yada kömidinin üstüne koyar çikolata yer atar tatlı yediği kaşığı öyle ötülerin üstüne bırakır üstünü başını koltukların üsütne atar  2 dakika kıza bak derim tuvalet için  ya bakamam şuan der yada alır ben tuvaletteysen hadi hadii hadii  diye bağırır sadece alır kızını  sever öper koklar  verir  p kadar yediğini kaldır derin kakdırmaz mesela kızı uyutmaya çalışırım yatak odasında o salondan bağırır şu getir kola getir sigara küllük çakmak getir yani düşün iş güç çocuk yemek bulaşık bide kaynana dırdırı şimdi ben abartıyomuyum kızlar ? Tamam banada abarttım gibi geldi  ama o lafları cidden haketti halada konuşmuyorum 

16 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Valla böyle postları okuyunca eşime ne kadar boş şeyler için kızdığımı anlıyorum hanzo :/ 
-Reklam-
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Evlilikte 2 seçenek vardır canım 

1. Seçim 

2Geçim 

Şimdi seçimi sen yaptın ve haliye sonu hüsran olduysa geçinmeye bakıcaksın  dizilerde izlediğimiz gbi evlilik olmuyor kuzum  

Saygını sevgini  sabrını koruyacaksın 
(23 puan) tarafından
Çocuk doğmadan önce böyle değildi kız doğdu değişti birden
(5,330 puan) tarafından
Peki neden değişti  çocuk doğduğunda omu değişitren ne
0 oy
(5,114 puan) tarafından
Temizleme pisliğini. Sadece kendi yaptığını temizle. Belki utanır da yapmaz yine.
0 oy
(14,926 puan) tarafından
Eşin biraz abartmış kalkıp kendisi alabilir çay vs harici ne bileyim bizimki de öyle çayı felan ister veririm sıgara kulluk çocuk uyutuyorsam gider alır 
0 oy
(2,842 puan) tarafından
ahhh ahhh bacim ben bu dedigini 13 senedir cekiyorum bizden kaynakli birazda biliyinmu biz yaptik bunlari boyleee sanki dersin padisahin sol taş.....lari
(23 puan) tarafından
Aynen öyle valla haklısın
0 oy
(872 puan) tarafından
E çüş artık ya kölemiisn hizmetçimi asgari ücret alıyomusun

Ayıp yaptığı eli ayağı tutuyor mu bu adamın pardon adam dedim. 
0 oy
(862 puan) tarafından
Ne demek o ya küçük çocuk mu haklısın tabi ki ne abartması
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Rabbim sana bol bol sabır versin...
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Samimi sejlde askm yoruluyorm cakmak sigara lazm olursa kendin alsan cocuğa baksan 1 2 dakka desen etmezmi yani?  Ben esime lutfen yaparmsn cok yorldm desem yapar eder ama bi emr vericek seklde siylesem yapmaz sende şirin bi seklde soyle bence
0 oy
(669 puan) tarafından
Benim eşimde soda içer şişeyi bırakır çekirdek yer bırakır bende almam orda durur iki gün üç gün neyse bakıyorum sonra kendi goturuyo bende yiyorum içiyorum çekirdek flan yani tabağı bırakıyorum almıyorum bakıyorum kendi goturuyo bazen mutfağa..söylenmekte bıktım ama bn yapmayınca mecbur yapiyo banada laf söylemeye hakkı olmuyo.sende şöyle bundan sonra neyi nerde yeyip birakiyosan öylece kalcak toplanıyoruz de yapma bı kaç gün evi bo.k gotursunde aklı basina gelir belki
0 oy
(13,622 puan) tarafından
Ne kadar pis bir eşin var yaa
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Az yede uşak tut hödük düyemedin mi. Hizmetçi mi sandı seni 
0 oy
(185 puan) tarafından
Vallahi bu uygulamaya katildigimdan  beri ne kocalar varmış hayretler içine giriyorum ve benimkinin bir melek olduğunu düşünüyorum ve bu tarz postları yazan hemcinslerim adına gerçekten çok üzülüyorum..

Acaba diyorum birazda siz kadınlar mi bu kocaları bu hale getiriyorsunuz her şeyine koşuyorsunuz da mi böyle oluyor diyorum.. yadirgamiyorum asla ama çokta şaşırıyorum..

Bahsettiğiniz koca tavrı çekilecek gibi değilmiş bir yorumda çocuktan sonra böyle oldu demissiniz neden acaba ne olduda değişti yada bu ilk değişimi gördüğünüz anda bu söylediklerinizi bu tarz pislikleri ilk yaptığınız anda sizin tepkiniz be oldu merak ettim çok açık ve net bir şekilde tavrımızı koysaydınız getirini götürünü yapmasaydınız belki böyle devam etmicekti ne bilim sizin tepkiniz ne oldu

Cocuk doğunca artık herhalti yapabilirim nasılsa daha biyere gidemez düşüncesi mi oluştu kafasinda 

Koy  bacım  tepkini bir zahmet kaosunda çayını suyunu kendi alsın getirmeyi ver alıştırma bir ömür nasıl geçer böyle 
0 oy
(6,387 puan) tarafından
Esine de babasinin çıraği suya gitmis boynu altinda kalmis o ayagina hizmetci ariyor
0 oy
(800 puan) tarafından
Bn böyle bunlardan okuyorum eşimin elini öpesim gelyo  neblm çocuğuma bakar salar bn çay yemk yiyeyim dye kzımı dışarı gezdirir bn bebekle ilglneyim diye bazen yemeğe otturur gel otr çocuğu bana ver birkte otryoz ailesiyle annesi kızar yabncı mı sen ye
0 oy
(136,908 puan) tarafından
Benim kocam bir melekmis 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 450 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gulcan58_59 (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 728 göst.
25 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Metinin annesi (329 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 626 göst.
8 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Queen14 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 309 göst.
13 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifinannesiyim (10 puan) tarafından soruldu

413,664 soru

12,452,454 cevap

46,366 kullanıcı

Kategoriler

...