0 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar oğlum 3 aylık ya sürekli olarak agliyo kaç doktora götürdüm. Birşeyi yok kolik bebek diyolar bin tane gaz damlası kullandım yok susmuyo gece gündüz agliyo kafayı yedim artık ya. Delirmek üzereyim bütün psikolojim bozuldu. Ne yapacam nereye kadar dayanacam bilmiyorum artık tükendim halim kalmadı. Bana bir çare söyleyin siz nasıl başa çıktınız. 

8 Cevaplar

+2 oy
(9,910 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Alakasız olacak ama isimlerinizi post başlığına neden yazıyorsunuz :) 

Koliktir 6. aya kdar geçer inşallah
tarafından
Tanıyanlar baksın diye☺️ inş geçer diyecem de 3 ayda böyle oldum bir 3 ay daha nasıl dayanacam bilmiyorum artık ☹️
(9,910 puan) tarafından
Ben tanımıyorum ama yine de baktm :D
Geçer canm geçecek elbet ama sabır gerekiyor hepimz o yollardan geçtk malesef :(
tarafından
Tşk ederim cnm Allah razı olsun inş ❤️ inş çabuk geçer hiç iyi değilim gerçekten ☹️
(9,910 puan) tarafından
Benim lohusa depresyonum 1 yıla yakın sürdu :D geçiyor ama yoruyor ne yazık ki
tarafından
Galiba benimde öyle olacak ☹️☹️
-Reklam-
0 oy
(18,583 puan) tarafından
Allah sana sabır versin diyeceğim bu canım :)) 
tarafından
Amin inşallah cnm tşk ederim ☺️ Allah razı olsun ❤️
0 oy
tarafından
Allah sabır versin cnm benimde 3 aylik kızım ama o kadar ağlamıyor neden acaba bir yeri mi ağrıyor  ya da kucağa mi alıştırdın 
tarafından
Neler yapıyorum olmuyo cnm ya.  Artık gören diyo bu çocuk birinin başını yiyecek. Bu kadar ağlaması normal değil diyolar
tarafından
Allah etmesin cnm öyle düşünme ne yapacaksın
tarafından
Yapılacak herşeyi yaptım cnm ☹️ bende artık beşiğe bıraktım ağlasın bakalım ne olacak
tarafından
Kıyamam yaa  cnm benim allahim saglik huzur versin inşallah
tarafından
Amin inşallah cnm ❤️
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Canım elektrik süpürgesi aç yanında hep bir ses olsun neler çektim bende en sonunda bir doktor çocuğun karekteri bu seninde kaderin dedi pes ettim Allah'ım senin dediğin olur dedim sonrasında düzeldi bazen dert yanmak yerine Allaha sığınmak gerek 
tarafından
Valla cnm artık o kadar yoruldum ki kim ne dese yapıyorum anne karnında ses dediler açtım süpürge dediler açtım fön Makinesi sesi dediler açtım yok yani susmuyo
0 oy
(71 puan) tarafından
Sana diyecegim allah cok sabir versin cekmeyen bilmez cok cok cok zor bir durum.suan korktum allah bidaha bana yasatmasin bizim 4.ayda azaldi 6.aydada gecti yani yapicak hicbisey yok sakin olucaksin sadece bebeginle ilgileniceksin insallah en kisa zamanda gecer
tarafından
Öyle yapıyorum cnm Allah razı olsun inş ❤️ Rabbim sabır versin ne diyim ki ☹️ ev almış başını gidiyor ben desen zombi gibi olmuşum artık. Ay ne yapacam bilmiyorum ya ☹️ tükendim halim kalmadı artık ☹️o kadar çok agliyo ki migrenim tutmuş bir yandan ay delirmek üzereyim ya☹️
(71 puan) tarafından
Anliyorum seni valla heleki uykusuzluk insani mahvediyo
(71 puan) tarafından
https://www.instagram.com/tv/B9PflydJRGS/?utm_medium=copy_link
Ben bu doktoru takip ediyodum bak belki faydasi olur kolik bebeklerle ilgili olan videolara bakarsin
tarafından
Tmm cnm tşk ederim ☺️ Allah razı olsun hemen bakacam❤️
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Rabbim kolaylık versin ☺️
tarafından
Amin inşallah cnm tşk ederim ☺️ Allah razı olsun inş ❤️
0 oy
tarafından
Benim oğlum 9 ay sürdü cok perisan oldum elimi ustune koysam horlardi çeksem bas bas bağırırsın hic damlalar fayda etmedi dis jeli var onu kullandim bayildi resmen uyudu 9 ay hic uyumamışım kaynanam geldi dedi hilal sende bi güzellik var agladim dedim aylar sonra 1 saat uyudum 
tarafından
Valla ben de öyleyim cnm eski resimlerime bakıyorum bu ben miyim diyorum ya☹️
tarafından
Düzelir canim biraz sabır Allah yardimcin olsun
tarafından
Amin inşallah cnm tşk ederim ☺️ Allah razı olsun ❤️
0 oy
(122,901 puan) tarafından

hatceee ne ettin hatcee kuzeyde oyleydi annem besmelesizmi yaptiniz derdi :ermm: :D saka bi yana kolik bi bebisse susmaz

tarafından
Valla besmele çektimi bilmem ama benim fatiham okunacak az kaldı kuzum ya❤️☹️
(122,901 puan) tarafından
valla baci o durum bizde 6 ay devam etti snr duzeldi
tarafından
Ay 3 ay daha mı böyle devam edecek☹️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 155 göst.
9 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Gizembyrmv (2,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 310 göst.