0 oy
412 göst.
Diğer kategorisinde (1,948 puan) tarafından
Ya kızlar annemle aram pek iyi değildir bana anneannemle dedem baktı liseye kadar liseye gelince annemin yanına geldim dedemle birlikte aralari kötü oldu annemle dedemin annem daha sonra dedemi evden kovdu neyse benim lise bitincede beb evden kaçtım artık anneme dayanamıyordum 2 sene sonrada çocuğum oldu doğumuna içkili geldi mevkisinde çağırdım gelmedi o sırada bana  çocuğa üzerinden laflar söyledi.uzun süre konuşmadım  geçen gün lokanta açtık kayivalifeme şuan tek başına calisiyor esim daha çıkmadı işten dedim ki esim çıkana kadar yardım eder misin kaynanama  tamam gelicem dedi o gunde ne aradı ne sordu saçma sapan konuştu ona iyisi guvenmemisim 11 aylık çocuğumla ben gittimde yardım ettim anneme karşı hiçbir sevgim yok bazen diyorum ki sonuçta annem ama bazende Allah elime düşürmesin düştüğü zaman dedeme yaptıklarını bende ona yapicam diyorum kötü oluyorum ya 

6 Cevaplar

0 oy
(4,692 puan) tarafından
Neden dedenler büyüttü de o bakmadı ki 
(1,948 puan) tarafından
Ben doğduğum zamanlar çalışıyormuş benid3 dedemlere vermis 6 7 sene sonra felan kardeşim oldu üvey kardeşim ona da kardeşimin halası baktı ve hala onlar bakiyor
(4,958 puan) tarafından
Doğurmak ve yapmak harici annelikten nasibini alamamis
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnşallah eline düşmesin canım Allah kimseye muhtaç etmeden alsın emanetini. Aranızdaki sorun ne bilmiyorum ama bu alkollü doğuma gelme olayı falan unutulacak şey değil
(1,948 puan) tarafından
Zaten hiç unutmadım cidden hala düşündükçe sinirleniyorum
0 oy
(1,110 puan) tarafından
O onun günahı canım boş ver o günahlara boyanmas diye sende boyanma yardıma muhtaç olursa bak bence çünkü herkes kendi günahından dolayı sorguya çekilecek 
(689 puan) tarafından
Ay senin ıyi niyetine hayran kaldım kuzum ya Rabbim gönlüne göre versin canım benim
(1,110 puan) tarafından
Teşekkür ederim :) amin hepimizin insaAllah
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Boyle üzücü seyleri okuyunca gercekten üzülüyorum herkes ne yazik ki anne olamiyor anneligin hakkini veremiyor Allahtan anneneniz dedeniz bakmis size daha da farkli yollara dusmeden sahip cikmislarr böyle bir ulkede ben oglumu bekliyorum son 3 bucuk ayim kaldi doguma nasil korururm nasil büyütürüm bu cevreden nasıl korurum diye düşünüyorum daha doğmadan ne diyim annenize Allah vicdan ve iyi bir kalp nasip etsin hersey nasiptir sonucta bu zmaana kadar size yarari dokunmamis bir insandan bundan sonra yardim ilgi alaka beklemeyin derim ben Allah yardımcınız olsun
0 oy
(185 puan) tarafından
Annenizi buyutende dedeniz nasıl sevgisiz büyümüş okadar belli ki kendi evlatlarına gram sevgi göstermemiş ya da gösterememiş bilmiyor sevgi nasıl şevkat nasıl bir şey.. dedenizi evden neden kovdu bilmiyoruz ama geçmişe dair yaşadıkları şeyler var bellki.. 

Bilemedim annenize üzüldüm gerçekten kimse bu şekilde bir karakterle doğmuyor sevgisizlik her şeyin başı.. 

Ama seninde işin zor canım atsan atılmaz satsan satılmaz sende yaşadığını bilirsin 

Umarım kimsenin annene veremediği sevgiyi Allah tez zamanda onun kalbine verir inşallah.. 
0 oy
tarafından
Bazı insanların huyudur annenin huyuda bu demekki oldupu gibi kabul edersen daha az üzülürsün sorumluluk verici zor durumda kalıcağın konularda ricada bulunma 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 295 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 425 göst.
22 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mehtap1991 (17 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 465 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 607 göst.