0 oy
424 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (385 puan) tarafından
Kızlar biseyler anlatiyo ama anlamıyorum ama cümle ismini soyleyemiyor  benim oğlumun her şeyi geç oldu oturması emeklmesi yürümesi acaba normalmi ismimizi soyluyo mesela kalk diyo ordan ama açık net konusamiyo 

13 Cevaplar

0 oy
(313 puan) tarafından
Telefon TV den uzak tut ve hemen bı uzmana götür geç bile kalmışsın 
-Reklam-
0 oy
tarafından

İsmini söyleyince bakıyomu eğer ismiyle seslenince tepki vermiyo sa belki sıkıntı olabilir ancak benim oğlum da senin bebe gibi çok geç yürüdü birde konuşurken tam net konuşamıyo 6 yaşına girdi anlıyorum her dediğini ama biraz peltek birde ben dil kursu için birsürü yere götürdüm onaylamadılar kardeş kıskançlığı dediler Mustafa nın yaşındaki çocukların bazıları daha anne baba bile diyemiyo dedi kadın bir sorun yok dil bağı da yok onada bakıldı dediğiö gibi her çocuk bir olmaz

0 oy
tarafından
gelişim geriliği olabilir mi her şeyi geç oldu demissin de
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Geç bile kalmışsın bence doktora götür
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Birşeyleri.ifade ediyor ve siz anlıyor iseniz sizin söylediklerini anlıyor ise telaşlanmayın 
0 oy
(164,041 puan) tarafından
sen bi dr gotur 
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Bi doktora götür şüphe kalmasın
0 oy
(1,661 puan) tarafından
Normal erkek gec konusur derler benim kardesim 4 yasina kadar konusamadi Allahin izniyle bir sey olmaz 
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Benim kızımda 3 yaşını bitirdi tam konuşmuyor brnimkide her şeyde geç davrandı
0 oy
tarafından
Ablamın arkadaşı var kızı 4 yaşında hala konuşamayinca doktora götürmüşler doktorda TV telefon yasaklamış artık konuşuyor ama o kadın gerçekten hic TV başından almıyormus 
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Benim oğlumda bugün 3 yaşına girdi yeni yeni anne bazen baba abba gel şu isteyince elini uzatıyor hemşiremiz TV tablet telefon dan uzak tut dedi ama normal erkek çocukları için dedi için rahat edecekse dr götür dedi bana randevu aldım goturcem inşallah
0 oy
tarafından
Oğlum 3 yaşında konuşmaya başladı..4 yaşına kadar normal diyolar  ..ama ismini söylediğinde bakıyorsa göz kontağı kuruyorsa..söylediklerini anliyoss..şarkı söylediğinde eşlik etmeye calisiyosa normal..bol bol kitap oku cnm .şarkı söyle..TV ve telefon verme..
0 oy
tarafından
Kaç haftalık doğum yaptınız sürekli evde televizyon veya müzik tablet telefon açıksa konuşmayı ertelemesi normal zeka gelişim kartları parmak oyunları tekerleme şarkı pipetle üfleme balon üfleme nefes egzersizleri yapın evde aynanın karşısında yüzünüz aynaya dönük olucak şekilde kitap okuyun bir doktorada danışın mutlaka 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 603 göst.
7 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,471 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Guncelanne (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 234 göst.
30 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melekkizlarimbenim. (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 322 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,319 soru

24,370,153 cevap

347,959 kullanıcı

...