+1 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (788 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 18 günlük. Sürekli emmek istiyor emince de gaz oluyor gaz olunca ağlıyor. Çok kısa süreli emzik vermeye başlamıstim tok olduğuna emin olduğum ama emmek istediği zamanlarda yada uykuya dalarken bazen de alt değiştirirken ( çok ağladığı için) ve malesef memeyi çok zor ve ağlayarak tutmaya başladı sanırım emzik verdiğim için meme reddi olmaya başladı :( emziği tamamen kestim şimdi ama baş edemiyorum sürekli emmek istemesini geçtim bazen üzerini değişirken alt değişirken falan çok ağlıyor yada gazı olduğu zamanlarda sakinlestiremiyoruz emzik olmadan nasıl yapıcam bilmiyorum emzik kullanmayan anneler böyle durumlarda ne yapıyorsunuz bana akıl verin nolur :((

4 Cevaplar

0 oy
(788 puan) tarafından
??? 

-Reklam-
0 oy
(3,520 puan) tarafından
Ben hiç emzik kullanmadım daha doğrusu kızım kabul etmedi, yenidoğanın sürekli meme istemesi senin kokunu hissetmek istediği için ve bildiği tek şey sensin, senin kalp sesin bu yüzden emerken kendini güvende hissediyor annesi, elinden geldiğin ce bol bol emzir hem sarılık olmaz hem de güven duyar bugünleri sonra mumla ararsın benden söylemesi kıymetini bil, sağlıkla büyüsün inşallah❤️
0 oy
(781 puan) tarafından
Doktoruna danış gaz damlasi kullan günlük banyo yaptır havalar sıcak ama uykudan uyandığında ilk etapta sırtına ince bir yelek tak kesinlikle çorabı olsun ayağında büyük ihtimal gaz problemi var masaj yap yüz üstü tut ama sadece yanındayken öyle tut bırakıp gidersen tehlikeli olur
0 oy
tarafından
Benim kizimi tarif ettin sanki, ben de senin dedigin gibi kisitli zamanlarda emzik verdim biberon mama hic kullanmadim ama benim kiz 3 aylik gibi basladi meme reddetmeye. Neredeyse 7 aya kadar gozu acikken hic meme emmedi hep uykuya dalacagi anda veriyordum meme oyle doyuruyordum allahtan cok sık uykusu gelirdi. Seninki daha cok kucuk bence meme reddi degildir belki gazdan baska biseyden agliyodur ve sinirli olunca bebekler memeyi almazlar
(788 puan) tarafından
İnşallah öyledir ya ama daha ağzına almadan ağlıyor ittiriyor zorla tutturuyorum bı turlu anlayamıyorum ne istediğini

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 563 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
+2 oy
5 cevap 52 göst.
13 saat önce Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (309 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 128 göst.
8 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,125 puan) tarafından soruldu