Diyet yapan var mi kizlar ya ben de bugun basladim artik zayif olmak istiyorum ama motivasyonum cok düşük en ufak biseyde hemen vazgeciyorum mesela böyle bisey olsun sinirleneyim uzuleyim hemen diyorum aman ne diyeti bosver iste boyle hergun toplassak her aksam voyle bur post acsak herkes günlük boyle yazsa neler yaptigini birbirimize moral versek su an 80 kiloyum hedef 65 tabi yaparsam iki ay falan belki veririm vermeyi cok istiyorum boyum bayagi kisa 1 52 mi ne 3 yildir evliyim 4 e girdim yasim 23 ilk cocugum 33 haftalik karnimda kalbi durdu ölü dogum yaptim arkasindan hemen bir tane daha olsun istediğim icin 3 ay sonra hamile kaldim su an kizim 1 yas 3 aylik ve ben kizkm 6 aylik olunca baslayacaktim diyete ama heo biraz yap birak biraz yap birak arada 3 4 kilo verdiysem de geri aldim simdi bu kilolari vereyim gitsin artik istiyorum yani bir 65 olmasa da 70 olmak istiyorum insallah Allahin yardimiyla sizlerin duasiyla insallah hayirli geceler arkadaslar katilmak isteyen olursa bende varim deyip yoruma yazsin her gun saat 11 de konusalim post acalim inşallah postumuz diyetler nasil gidiyor olsun adi bununla bulalim birbirimizi insallah