Ya sabah sabah aklıma bi anım geldi
Biz 6 yıl sevgili kaldık. Annem biliyodu babam bilmiyo gibi davranıyodu
2015 senesi üniversiteden mezun oldum bi rahatsızlıktan dolayı hastaneye yattım. Annem babam beni hastaneye yatırıp gittiler. Annem giyecek bişeyler yollicaktı babamla.
Neyse yattım hastaneye bizimkilerde gitti. Sevgilim geldi hastaneye kuzeninin eşiyle beni görmeye. Ben yürüyemiyodum sigara içmeye inelim dedik eşim tekerlekli sandalye bulamaya gitti. O sıra benim bi tuvaletim geldi. İshal olmuşum
Tuvalete girdim ve babamın beline taktığı anahtarın sesini duydum ama tuvaletten çıkamıyorum
Tuvaletten bi çıktım babam eşim ve eşimin kuzeninin karısı karşımda dikiliyo. Babam eczaneye gitti eksikleri almak için bizde aşağı indik sigara içmeye. Babam eczaneden geldi var mı başka isteğin dedi yok babam sağol dedim. Eşim babamın elini öpmeye yeltendi ve öptü de. Kuzeninin eşi de tokalaştı babamla ve babam bizi orda öylece bırakıp gitti.
Babam gidince anlattılar. Benim saftirik eşim tekerlekli sandalyeyle güle oynaya benim odaya girmiş babamı karşısında görünce aaa yanlış geldim ben diye kaçmaya çalışmış
Kuzeninin eşi de gel lan buraya öp amcanın elini demiş. İlk öpmeye yeltendiğinde öptürmemiş babam sadece el sıkışmış. Kuzeninin eşi kendini tanıştırmış sonra bu da müstakbel damadınız demiş. Babam gülümsemiş
İsteme gününde kuzeni ve eşide vardı babam kızı görür görmez ben seni bi yerden tanıyorum ama dedi güldü.
Sanırım bu olanlardan anneme bahsetmedi babam yoksa telefonda bile olsa o an ağzıma ederdi
Babamda hiç bahsetmez yıllar geçmiş olsa bile. Ama eşimi de çok sever sağolsun