Kızlar siz olsanız napardınız eşimin anneanesi ve dedesi her salı ve cuma kayınvalidemlere akşam yemeğine geliyor pazar işçisi oldukları için o günlerde hiç aksatmadan geliyorlar bende k. Validem ile altlı üstlü oturuyorum sanki onlar her geldiklerinde gitmek zorundaymışız gibi her defasında yemeğe geliyonuz mu diye soruyo k. Valide sorun şu ki dede ve anneanne fesat görümcem ve kaynım aile içinde büyük küçük demeden saygısız davranabilirler ben köşede sessizce otursam bile bi laf bulup benim canımı sıkıyorlar kendi torunlarıyla beni kıyaslıyor özellikle dede ben biraz dik bir insanım kimseye tamah etmem onlarda gevşek çirkef insanları çok seviyorlar ve yeni bebeğim oldu bu durum dahada katlandı sürekli bebeğimi onlara bırakacakmışım biyere giderken sonra çocuğum daha 3 buçuk aylık salyası akıyo her çıktığımda düzenli olarak soruyo bunun dişimi çıkcak diye daha neler nelerr maydonozlu köfteler benim dedem çok gıcıktır ama eşim varken beni gözü görmez bunlar böyle yapınca çok üzülüyorum severim ben büyükleri aslında bende hafta bir kere çıkacağım onlar varken öyle karar aldım sizce mecburmuyum onlara katlanmaya