0 oy
196 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (136 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar siz olsanız napardınız eşimin anneanesi ve dedesi her salı ve cuma kayınvalidemlere akşam yemeğine geliyor pazar işçisi oldukları için o günlerde hiç aksatmadan geliyorlar bende k. Validem ile altlı üstlü oturuyorum sanki onlar her geldiklerinde gitmek zorundaymışız gibi her defasında yemeğe geliyonuz mu diye soruyo k. Valide sorun şu ki dede ve anneanne fesat görümcem ve kaynım aile içinde büyük küçük demeden saygısız davranabilirler ben köşede sessizce otursam bile bi laf bulup benim canımı  sıkıyorlar kendi torunlarıyla beni kıyaslıyor özellikle dede ben biraz dik bir insanım kimseye tamah etmem onlarda gevşek çirkef insanları çok seviyorlar ve yeni bebeğim oldu bu durum dahada katlandı sürekli bebeğimi onlara bırakacakmışım biyere giderken sonra çocuğum daha 3 buçuk aylık salyası akıyo her çıktığımda düzenli olarak soruyo bunun dişimi çıkcak diye daha neler nelerr maydonozlu köfteler  benim dedem çok gıcıktır ama eşim varken beni gözü görmez bunlar böyle yapınca çok üzülüyorum severim ben büyükleri aslında bende hafta bir kere çıkacağım onlar varken öyle karar aldım sizce mecburmuyum onlara katlanmaya 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(14,748 puan) tarafından
Bir kaç kez inme alisirlar 
(136 puan) tarafından
Bencede canım sınırlarımı çizdim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Niye mecbur olasın canım vakitlice mesafeyi koy ileride daha çok mecbur hissettirirler seni. Benim kaynanamla aram 15 dk flan ama eve kim gelse beni çağırırlardı artık umursamıyorum onlarsa bıraktı çağırmayı. Büyükler büyüklük yapmayınca kusura bakmasın kimse ben küçüklük yapmam. Kocaman insanlar sidik yarışına giriyo gelinle utanmıyolarda bundan. Katlanma valla 
(136 puan) tarafından
Ah canım aklımdakileri söyledin ama gerçekten insanı çileden çıkarıyolar bi hatam olsa vallahi buraya yazmam ama insanlar 60ından sonra iyice kuduruyo
tarafından
Öyle kız valla benim kaynanama kendi kızı köpek gibi davranır bende yere göğe sığdırmam kadını kızı oğlu flan kötü davranıyo diye. Ama kaynanam bana hep kötü davranır sanki ben insan evladı değil mişim gibi davranır. Bende artık elimi etemi çektim kızıda oğluda ağzına eder sesimi çıkarmam onu hak ediyo bende selam merhaba güle güle muhatap olmuyorum artık
0 oy
(2,171 puan) tarafından
Mecbur değilsin ben olsam hiç gitmem bişey bahane uydur ve gitme yavaş yavaş bağını kes eğer böylelerse insan gibi davranmıyorlarsa gitmene gerek yok sen değersiz birmisin onların yaptıklarina göz yumuyorsun 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 827 göst.
28 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 214 göst.
0 oy
12 cevap 449 göst.
29 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Funny_honest (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 119 göst.
14 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,039 puan) tarafından soruldu

411,613 soru

12,391,316 cevap

43,807 kullanıcı

Kategoriler

...