Burda herkes eşinden bahsediyo bende kendimden bahsetmek istiyorum biz 7 yıllık evliyiz ilk iki yıl güzel bı yakınlaşmamiz vardi..sonra bebeğimiz olmadı doktor doktor gezdik türlü türlü ilaçlar kullandım iğneler vuruldum streside çabası tabi..o zamanlarda ilişki hep bebek için oluyor diye düşünüyordum ins bu sefer tutar diye neyse en son tüp bebek denedik ilki tutmadı tekrar denedik şimdi çok şükür bı kızımız var 14 aylık...eşimle yakınlaşmak hiç aklıma gelmiyo oda her fırsatta yanaşır bazen günah olduğunu biliyorum şimdi istemiyorum dediğim bile oldu..gebelikten öncede rahimim tamamen ters dönüktü ve birlikte olurken çok canım yanıyordu soğudum o zamanlardan sanırım.simdi ayda bı kere aklıma gelirse gelir oda eşim ister öyle bende bı sorunmu var artık diyorum nasi bı kadın oldum ben neden böyleyim nasıl duzelcem napmam lazım yargılamayın nolur eşimden yana hiç sıkıntım yok çok şükür gozude dışarda olan biri hiç değil işten eve evden işe gelir telefonlarımız ortadadır şifre koymayiz yani ihtiyacını başka türlü gidermeyi düşünmez Allah şaşırtmasın da erkek yani sonuçta napcami bilmiyorum böyle olupta bu durumu sonradan düzelen varmı
Cnm evlat için. Çok çaba sarf etmişsin. Ve canın yanmış. Yorulmussun. Ondan böyle oluyor. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.
404,197 soru
12,109,094 cevap
36,429 kullanıcı