0 oy
152 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (242 puan) tarafından
Spiral ile korunma yontemini deneyen tavsiye eden var mi acaba spiral kaymis rahmi yara yapmis diyenlerde var 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
1ay önce taktirdim daha adet olmadım ama her gün kanama oluyor az azdan ağrı oluyor kasiklarda adet sancısı gibi lanet biseymis tavsiye etmem 
-Reklam-
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Ben istesem de bana takmiyolar 
(45,018 puan) tarafından
Rahim ağzı yaram.var ve geçmek bilmeyen iltihabim
(137 puan) tarafından
Gecmis olsun o zaman hapa devam yani
(45,018 puan) tarafından
Ne hapi
(137 puan) tarafından
Dogum kontrol hapi
(45,018 puan) tarafından
Kullanmıyorum ben
0 oy
tarafından

Cnm koruma yöntemleri yüzde yüz korumaz

Hap her gün içmelisin bir gün unutsan sıkıntı yaşarsın gerçektwn hapı yutarsın..ve maliyetli
İğnelerin yan etkileri hepsinden daha fazla ve onu da zamanında olmalısın
Eşin geri çekilmesi yöntem değil 
Eşin prezervatif kullanması kaliteli değilse o da işe yaramaz yırtılabilir( geçen biri burda içimde kaldı dedi hatta) 
Spiral daha mantıklı maliyeti yok günü yok unutma derdi yok sadece kayma riski var ona da dikkat edeceksin ağır iş yapmayacaksın ilk aylarda
Ben 3 kere taktırdım ilki ilk doğumdan 9 ay sonra 5 sene kkorudu değişim zamanı geldi değiştirdik 2 ay sonra kaydı çıkarttık 4 ay sonra hamile kaldım..doğum yaptım 2 ay sonrasına hemen taktırdım 2 sene olcak bir sıkıntı yaşamadım
tarafından
Peki sprial takinca ilk zamanlar kanama mi oluyor? Dogumdan kac gun sonra taktiriyorsun veya adet olmak mi gerekiyor?
tarafından
Spirali 40tan sonra taktırabilirsin adetli olursan hemen takarlar değilsen gebelik testi istiyorlar birşey yoksa takılıyor kadın doğum yada aile planlaması yapar..ben adetsiz taktırdım bir gün kanama oldu ağrı oldu ama bir gün sürmedi..bebeğim 2 aylıktı takılırken 6 ay sonrasında adet oldum bebek 8 aylıkken yani..spiral varken adet olmadım hemen
(242 puan) tarafından
Detayli bilginiz icin tesekkur ederim cok faydali oldu☺
tarafından
Rica ederim cnm bünyeden bünyeye fark eder kimine çok etki etmez kimine ağrı uzun süren kanamalar düzensizlikler yapar..ben doğumdan sonra adetlerde düzenli gidiyordum bu ay 4 gn erken oldum mesela..spiralle hamile kalanlar da duydum ama kaydığından haberi olmamış olabilir kişi..ilk aylarda ağrı kanama ve süresi uzun olabilir ama sonrasında düzene giriyor
0 oy
(137 puan) tarafından
Bende 3 gun oldu takali oyle kotu bi etki gormedim bakalm insallah kayma gibi birsey olmazda bi 10 yil rahat ederim 10 yilligina taktirdim
0 oy
(147 puan) tarafından
Ben çok memnun kaldım. 4 yıl kullandım.  

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 311 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Canlarm51. (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 215 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 216 göst.