0 oy
1,480 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar aranızdan biriyim aslında utandım o yüzden burdan soruyorum.

23 yaşındayım 2 senelik evliyim bir bebek var önceden böyle değildim bebek olduğundan beri aşırı isteksizlik var yani hiç yapmasam aklıma gelmez eşim de diyor sanki 70 yaşındasın belli etmemeye çalışıyorum ama yok illaki anlaşılıyor. Ve eşim ne yaparsa yapsın asla zevk almıyorum hep bitsin de gidelim modundayım. Çok afedersiniz az önce denedik ama o kadar isteksizim ki eşim anladı kalktı gitti. Ya bi ilaç falan yada bir doktora mı gitmem gerek acaba 

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kızım 16 aylık inan bana ben daha yeni 2 aydır eski halime döndüm. Dediğin gibiydim yansitmadim eşime ama yine de oluyorsa karşılıklı olsun ister insan. Çok şükür geçti şuan . Senin de geçecek ama geçene kadar eşine yansıtmamaya çalış
(2 puan) tarafından
Teşekkürler canım doktora falan gittin mi
tarafından
Yok canım hormonal olduğunu biliyordum. Kızım daha az emmeye başladı diye süt hormonları çekildi onun yerine daha başka hormonlar salgilanmaya başladı . Hatta kendimi kadın gibi bile hissetmiyordum şimdi daha çok kadınsı hissediyorum kendimi. Kadınlar hormon yumağı gibidir. Bazen kendimizi daha üzgün daha sinirli hissetme sebebi bile bundan. Geçecek merak etme
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,135 göst.
18 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Starlice34 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,041 göst.
23 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ikra ece (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 544 göst.
27 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 352 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (7,269 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,900 soru

24,421,861 cevap