0 oy
519 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 1 balkonum var hepte kullanıyoruz kızımla kahvaltı etmek olsun falan zaten küçük bir balkon. Hep güvercinler doluşuyor bugün baktım bir kaç çubuk getirmiş yeni yuva kurmaya başlamış sanırım yani yumurta falan yok 3 5 tane çubuk getirmiş. Orda erzaklarim var kapalı kutularda akşama kadar çamaşır seriyorum yani kullanıyorum ve atmak zorunda kaldım vicdan azabı çekiyorum 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eğer bir yuva ise bozmaman gerekirdi 
-Reklam-
0 oy
(29,414 puan) tarafından

E mecburen yapmak zorundasın yani evin işgal derecesine geliyorsa günah değil niye olsun yumurta fln yok diyorsun sorun etme bence

tarafından
Bir gör her gün balkonu pisliyorlar
0 oy
(3,743 puan) tarafından
Yuva ise bozmaman lazımdi canım 
0 oy
(342 puan) tarafından
Kuru bir yuva deilse kafaya takmaya gerek yok 3 4 cubuktan bisey olmaz benimde mutfak caminin onunde kucuk sogan sepetim vardi geldi onun ustune yapti ama yumurtladihi icin dokunamadim soganlar sepet hep cop oldu 
0 oy
tarafından
Yavru veya yumurta yoksa ve sana engel oluyorsa boz demişti bana imam
tarafından
Bana engel olmaz mı hiç erzaklarim falan hep orda çiçeklerim çamaşır erişte kesicem daha yani bütün işi balkonda görüyorum ben
tarafından
Yuva bile değilmiş kuzum birsey olmaz
0 oy
(2,524 puan) tarafından
Keşke bozmasaydın canım ya 
tarafından
Ama kuzum evim küçük birde orayı kullanıyorum mecburi çünkü erzaklarim var çiçeklerim var çamaşır seriyorum orda bazen yemek yiyoruz
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Bnmde mutfak penceresinin önünde yuva yaptı iki yumurta bıraktı iki gün durdu orda sonra sabah iki yumurtasininda alip gitmis neden acaba hep aklima geliyor yuvası öylece duruyor hic dokunmadim
0 oy
(11,219 puan) tarafından
Benim balkona da yaptılar cnm ilk.ellemedim bitlendik bütün evi sardı ikinciye de elletmedim eşime ama 3.başlamış yuva için attım.ve geldiği yeri tıkadım 

Gerçekten çok pis bit oluyor ilaçla da gitmedi
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Cubuklari bizim balkona s getiriyolar hatta çivi bile getiriyorlar  sıkıntı yapma bu gunah degil sonuc ta kusu yuvasından kaldirmamis sin ya
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Yumurta falan yoksa birşey olmaz inşallah.. Alışınca da hiç gitmiyorlar
0 oy
(111 puan) tarafından
Canım inanki benim evimi talan etmişler mutfağın camında sürekli yumurtası var temizliyom 1 hafta sonra yine kuş bazen evde olmuyom bi bakıyom yumurta var dokunmuyom ama hiç istemiyom 
0 oy
tarafından
Valla canım bilemedim ben olsam yapmazdım. Kuş yuvası bozmak günah derler. Hele ki her yer beton olmuş zavallılara yuva yapacak yer birakmamisiz benim evimde 2 kere yuva yaptilar yavrular uçma talimi falan yapıyordu kızımla izliyorduk :) 

Sende balkonu aktif kullaniyormussun haksız da değilsin ama bilemedim. Olan.olmus bı kere 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 108 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde &Minikpanda& (874 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 618 göst.
13 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 501 göst.
+2 oy
8 cevap 162 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Civciv1234 (194 puan) tarafından soruldu