Acilmam olsun diye gitmedik yer bırakmadım sandalye inip çıkmaktan mecalim kesildi neyse hemen evimin karşısında pazar var bir meyve istedi canım yürüyüş olsun gideyim hem alayım yolu uzatirim dedim tam tezgahta duruyorum kızın biri geldi yanıma eli ayağı titriyor sonra yaşlı biri arkamdan yanaştı karnıma baktı baktı araba lazimmi dedi gülerek döndüm senin o gözlerini oynarım senin burdan cenazeni çıkarırım dedim kız ağlamaya başladı bakışları hani insan anlar ya öyle pisti hizlaca gitmeye basladi hemen tezgahta 15 yaşında çocuk vardı abla ne oluyor dedi zabıta geldi söyledim telefona sarıldım babamı arayacam ki bı yerini kesip ağzına versinler tövbe ya zabıta arkasından gitti çocuk abla sakin ol sakin ol diyor ellerim nasıl titriyor ama sonra herkes toplandı felan su getirdiler korkudan değil sinirden elim ayağım bosaldi gitmeseydi herhalde parçalardım kız kayboldu büyük ihtimalle ailesi birşey diye korkmuştu hala sakın olamıyorm 60 yaşında dede ya benimde kızım olacak bacimlar çocuklarımıza bunun korkulacak bisey olmadığını asilayalim eve geldim sonrası ne oldu bilmiyorum ay sinirden bu kadar anlatabildim eşiminde dediği çok hoşuma gitti niye laf saymak yerine bı yerine bıçak saplamadin biber gazı sikmadin seninde kızın olacak felan dedi şiddete karşıyım ama canlılara mahlukatlara değil...