0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde (580 puan) tarafından
Kızlar evimde küçük bir bakliyat dolabı var neresine baktıysan bir tane bir şey bulamadım kapağı da kapalı zaten ama bu güvelerden çıkıyor nereden geliyor bilmiyorum geçen gün eve bir girdim mutfak perdemin üstü komple güve dolu artık sıyırmak üzereyim bunların bir çözümü yok mu

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Havalar sıcak canım ben bakliyatı yaz boyunca buzdolabında tutuyorum kuruffasulye nohut ıslatıp buzluğa atıyorum normal dolapta anca makarna paketi açılmamışlar falan var baş olmaz öbür türlü 
(580 puan) tarafından
Kuru fasulye nohut bende haşlayıp buzluğa atıyorum hiç paketli bırakmam sadece paketli makarnalar var onların da ağzı kapalı zaten onun dışında baharatlar var kavanozlarda başka da bir şey yok
tarafından
Allah allah acaba kıyıds köşede bişy mi kaldı iyice baktın mı canım kurtlanınca kelebek oluyo öyle
(580 puan) tarafından
Her yere baktım. Özellikle mutfağın dibine köşesine yok bişey valla deli olucam evi komple söküp atıcam vallaa. Yeni taşındım bide ilk yazım burda bilmiyom da neresinde ne olur
-Reklam-
0 oy
(5,336 puan) tarafından
Defne yapragi koy canim, kavanozlarada koy bakliyat olan dolabada koy bol bol, hem guve gelmiyo hem de olani kaciriyo
(580 puan) tarafından
Aa bunun duymamıştım arka bahçede ağacı var toplayıp koyayım bari
(5,336 puan) tarafından
Ayy biz hep koyariz guvelencek herseyi  icine bolca koy :)
(580 puan) tarafından
Hemen yapıcammm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 33 göst.
0 oy
11 cevap 174 göst.
6 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bakiderya (1,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
16 Nisan 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,721 göst.
16 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde dilekdemir (2,577 puan) tarafından soruldu

406,013 soru

12,170,883 cevap

36,636 kullanıcı

...