0 oy
294 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Şubat'ın 1 de istinaf mahkemesine dosyam gitti ilk internetten baktığım da 160 güne istinattan cevap gelir diyordur şimdi bu bilgiyi aldığım sayfaya tekrar baktım 341 güne çıkmış hukuk davası olduğu için acaba işleme girmiş mıdır nerden ogrenicem bunu uyaptan bakıyorum ama ordada hala reddiyat fişleri görünüyor bı oynama göremiyorum mal avukatta hiç ilgi yok zaten 

3 Cevaplar

0 oy
(1,453 puan) tarafından
Adli tatile girecekler ondan sonra bakarlar belkl
tarafından
Bacım şubattan beri dosyam istinafta ama hala her hangi bi gelişme olmadı ne zaman tatile giriyorlar biliyo musun
(1,453 puan) tarafından
Hangi şehirde canım büyük şehirler yoğun oluyo genelde. 20 Temmuzda girecekler
tarafından
Düzce'de oturuyorum ama istinaf için Sakarya 7 bölge adliye mahkemesine gönderildi dosyam
(1,453 puan) tarafından
Adli tatilden sonra belli olur o zaman canım benim arkadaşımın dosyası da Sakarya da işleme alındı Nisanda hala sonuç bekliyorlar
tarafından
Bakalım hayırlısı ozaman
-Reklam-
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Istinaf kararı çıkar ve istinaftan hemen dönüş olmaz adlı tatil girecek zaten avukatının arsa istinaf kararı e tebligat olarak avukata gider avukatının da taraflara teblig olsun derse size de tebligat cikartirir
tarafından
Avukatimiz biraz mal olduğu için herseyimi bizzat kendim takip ediyorum gerekçeli kararı bile bize söyleme gereği duymadi ben kendim öğrenip de aramıştım karar çıktı diye
(4,285 puan) tarafından
Uyap vatandaş portal dan bakiyormussunuz zaten istinaf kararı gelince de mutlaka uyap sistemine düşer ordan takibe devam edin surec uzaması normal adlı tatil pandemi üst üste geldi ondan kaynaklı biz de zorlanıyoruz is yaptırırken icra memurları bile işlem yapması için 3 yasal is günü olmasına rağmen 1 ay sonra yapiyorlar
tarafından
Anladım canım sağol
0 oy
tarafından
Ağır ceza olmayan mahkemeler çok uzun sürebiliyor Muş arkaya atiyorlarmis

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 175 göst.
5 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ela94 (1,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 255 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Isteoylesine (375 puan) tarafından soruldu