0 oy
285 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (1,427 puan) tarafından
Biri 2 yaşında diğeri 4 aylık iki bebeğim var ben uçakla gideyim diyorum eşim de  otobüs fikrini sundu uçakla 1 saat otobüsle 10 saat uçak çok pahalı diye alternatif sundu. Siz hiç uzun yolu iki küçük bebek ile otobüs ile gittiniz mi değeremi ki

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uçakla git ben cok uzn yolculuk yaptm  cocukla smdi 3tne oldular otobusle gitmek mumkun degil zor olur sende ucakla git
-Reklam-
0 oy
tarafından
Büyük olan durur da küçük olan otobüste bi süre ağlayabilir ve rahatsız olup tepki verenler çıkabilir 
0 oy
tarafından
Küçücük bebeklerle otobüsle kocan nasıl gonderiyor cnm.4 aylık çok küçük.
0 oy
(1,850 puan) tarafından
2 çocuk ve sen tekmi olacaksın

Bence imkansız ama eşimde gelir 3 koltuk alırız dersen anca olur

10 saatte ben bile zor dururum. 
(1,427 puan) tarafından
Yok 4 ümüz beraber gidelim diyo da gözüm kesmedi oda farketti. Benim bide boyun düzleşmesi var pert olurum bel fıtığını saymıyorum bile
0 oy
tarafından
Teksen otobüs çok zor olur tuvaletin gelir büyüğü altına yapar küçüğünü nereye koycan küçüğü altına yapar büyüğü nere koycan acıkır dışarı çıkmak ister 10 saat otur otur yol bitmez bi o ağlar bi o hiç riske atma canım asla kabul etme otobüsü 
(1,427 puan) tarafından
Yok ya tek olmıcak otobüs olursa da tek olmasam bile bebeler bana yapışık ikiside
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Diğeri bebek çok zor canım yaa uçak daha iyi pahalı ama rahat edersin
0 oy
tarafından
Kaç gün kalacan canım 
(1,427 puan) tarafından
3/4 hafta
tarafından
Iyimis o kadar yol çekeceksen uzun kal diyecektim gittiğine değsin
0 oy
(5,139 puan) tarafından
Kayseriyemi gelicen canım uçaklar aldı başını gidiyor 2 hafta önce 380 geldik bebekle ben 2 yaşına doldurmadan bir daha gidiyim diyorum istanbula ama tren açıldı trenle olabilir senin bebişin biri küçükmüş imkanınız varsa uçakla gel 
(1,427 puan) tarafından
Tren nasıl açıldı Kayseri evet canım
(1,427 puan) tarafından
289 şimdi 262 de var düşer belki diyor da eşim düşmez bence
(5,139 puan) tarafından
Hızlı tren ankara ankara kayseri en azından tuvalet ihtiyacı içinde rahat dolaştırabilirsin çocukları ne bilim otobüsten iyi ama imkan varsa tabiki uçak canım
(5,139 puan) tarafından
Düşeceğini sanmıyorum
(1,427 puan) tarafından
Bende sanmıyorum durda bugün halledeyim uçak işini. Çünkü bu gidişle kesin uçakla gideriz bari ne kadar az zararla gidersek o kadar iyi
0 oy
(6,298 puan) tarafından
Parasi batsin kiz ikiside minicik 10 saatlik yolda rezil olursun
0 oy
(238 puan) tarafından
2 bebekle çok zor tekbaşınıza. tuvalete bile zor gidersiniz diğer ihtiyaçları saymıyorum bile. zoraki bir gidişse uçağı tercih edin bence yada erteleyin biraz daha bebeğiniz çok küçük.
(1,427 puan) tarafından
Hep uçakla gidiyordum tek bebekle eşim korkuyor işte uçaktan beni almaya kuzen gelecek artık uçak en mantıklısı
0 oy
tarafından
Otobuste maf olursn canm ucakla gtmenndaha mNtkli olur
0 oy
(215 puan) tarafından
Maddi durumunuz çok kötü değilse kesinlikle uçakla gitmelisin 10 saat yol otobüsle minicik  çocuklarla çekilir mi üçünüz de mahvolursunuz, eşinin biraz vicdanlı olması lazım hatta sen ben otobüsle giderim desen bile razı olmayıp seni uçakla göndermedi lazım,illa  otobüsle git derse bence hiç gitme otur evinde daha iyi eziyet resmen
(1,427 puan) tarafından
Yok oda sonradan vazgeçti otobüsten uçaktan korkuyor o yüzden alternatif arıyor özel araç bile zor iki bebekle gözüme zor geliyor uçağın rahatını görünce
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Uçak gerçekten çok pahalı otobüste de eziyet olur en iyisi gitmemek:D 
(1,427 puan) tarafından
Baba evi kız tövbe duramam gitmeden:)
(25,224 puan) tarafından
O zaman ya paraya kıycan uçakla gitcen ya canına kıycan otobüsle ahaha:D
0 oy
(94 puan) tarafından
Valla aynı bnmkiler de öyleydi 7 saat yol geldim ama ben mecbur kaldım. Tek başıma yolda büyüğe çizgi film açtım 2 saat tr uyudu. Küçük sıkıntı çıkarmadı ama büyük sıkıldı ister istemez. Bi 5 dk ikisi de ağladı ve etrafımdakiler hiç yardımcı olmadı bi de üstüne muavine çocuğu sustursun demişler nasıl zoruma gitti anlatamam. Tuvalet işini de Allah razı olsun bi kız vardı abla ver küçüğü tutayım dedi verdim kapımın önünde bekledi 2 dk girip çıktım. Daha tek başıma tövbe binmem otobüse. Eşim olursa anca. İmkanın varsa krisnliklr uçakla git. Olan sana olur eşin maddi olarak düşünür kendini ama lütfen snde kendini düşün 
(1,427 puan) tarafından
Aynen canım uçak en rahatı.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 382 göst.
10 Temmuz 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Balbazar (913 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 190 göst.
14 Nisan 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde GizemK (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 138 göst.
23 Haziran 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Kucukhanim1710 (3,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
3 Haziran 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Ceren4307 (476 puan) tarafından soruldu

405,847 soru

12,163,286 cevap

36,612 kullanıcı

...