0 oy
576 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

TÖVBE YARABBİM BİR BU EKSİKTİ BUGÜN EŞİM KOCAMAN BİR STREÇ VARDI ONU ATMIŞ BENDE BİRAZ BAĞIRDIM ONA NEDEN ATTIN BANA SORDUNMU FALAN DİYE NASIL OLDU ANLAMADIM ÖFKE PATLAMASI YAŞADIM O ANDA ZATEN EŞİMDE BİŞEY DEMEDİ ALIRIM AYNISI DESEDE ÖFKEM YATIŞMADI BİR TÜRLÜ GELDİ POLİSLER DEDİ SORUN MU VAR KAVGAMI YAPIYOSUN DEDİLER YOK DEDİK BEN EV TOPARLIYORUM MEMUR BEY EŞİME KIZDIM BİRAZ BİRDE HAMİLEYİM İSTEMSİZ BAĞIRDIM DEDİM BUYUR ETTİK HATTA EVE ÇAY İKRAM ETTİK BİRAZ KONUŞDUK GİTTİLER SONRA TEPEMDE SABAHA KADAR TV AÇIK KÖPEK SESİDE HİC EKSİK OLMUYO BİZ SES ETMİYORUZ ONLAR BİZİ ŞİKAYET EDİYO 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

:D

Abbbooooo şaka gigibi 

tarafından
Hihiiii yaa giii bacım okadar kavgamız oluyo ses etmiyorlar bugün eşime kızdım diye polis çağırmışlar onları görünce bende bi şaşdım :)))
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kiz nasil bagirmişsin oyle:Dbizde kavga ederken bagiririm ben esim sakinlestirir polisler gelir ayip olur diye simdide sen onlari sikayet et

tarafından
Vallahi halen gülüyorum benim sitrecimi atmış ama kocaman palet sarıyolarya ben onu çok kullanıyorum genelde attı diye inan bu kadar tepki vereceğim aklıma bile gelmezdi vay beee ne patlamaydı polis diyoki yenge niye bu kadar dert ettin sitreç neki diyo eşimde istemsiz bagiriyo memur bey hamileya dedi kimmis onu diyen gelsin hele yanıma bana desin diyo halen Gülesim geliyo
tarafından
Patlamaya hakkin var canim esinde suclu diye senin tarafini tutmus
tarafından
O benim gözümde her daim suçlu ne kadar sevsemde bazen nefret edebiliyorum  ama koskoca palet sitreci atılırmı çöpe yepyeni alsan alınmaz 50 tlden aşağı yazıkmı degil ne gerek var niye elliyon ki
tarafından
Afedersinde canim dusuncesizlik yapmiş simdi kendisi alsin getirsin yine
tarafından
Dedim zaten getir diye seni maffederim dedim
0 oy
(344 puan) tarafından
o kadar kavgaya bizim karakolluk olmamız gerekiyor sanki hiç kendileri tartışmıyorlar evde insanlarda garip 
tarafından
Sen tepemdekileri bir görsen katil olursun gece saat 12 de bi acıyo tv yi sabaha kadar ses son da köpek havlaması cabası yani birde gecenin bir yarısı bile kavga ettiğimiz bile oldu neden şikayet etmedilerde gündüz hemde anlam vermek çok güç ama ben onlara sorarım birdaha ses olsunda
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Belki de komşuların senim can güvenliğin için çağırmışlardır 
tarafından
Olabilir ama ben bile bu kadar agresif olacağımı hiç sanmazdim işde bir anlık geliverdiler

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 238 göst.
19 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Masailesi (8 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 372 göst.
22 Şubat 2025 Diğer kategorisinde iyilestirkalbini (2,084 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 717 göst.
20 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 855 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,727 soru

24,347,882 cevap

346,348 kullanıcı

...