0 oy
297 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ya 16 aylık durmuyor kimse yok sürekli dışarı istiyor sürekli çıkaramiuorum gece bir buçukta yatıyor sabahın altisinda gece bir bucuga kadar durmadan ağlıyor dışarı çıkana kadar artık gücüm kalmadı tuvalete gidio çıkana kadar bağıra bağıra ağlıyor sanki biri dovuyormus gibi ağrı kesici veriyorum bana mısın demiyor birseyide yok napacagimi sasirdim akıl verin kızlar napacam dışarı istememesi için birde aşırı kucak istiyor sürekli kucağımda olmak istiyorum artık kollarımı kendimi hisetmiyorum iyi bir anne olamayacam ben çünkü artık sinirden kızıyorum ona sonra pişman olup öpüp kokluyorum ama napacagimi sasirdim

8 Cevaplar

0 oy
(89 puan) tarafından
Evde farklı aktivite denesen canm mesela hoşuna gidicek şeyler 
tarafından
Deniyorum kuzum deniyorum yok illa dışarı kucak başka durmuyor oyuncaklar aldık farklı ama yine istemiyor
-Reklam-
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Bi doktora danışın ya da ailene felan kalmalı gitme gibi bi imkanın yok mu orda sana bu kadar binmez en azından
tarafından
Ailemden iki hafta önce geldik uzaltalar canım ha diyince gidemiyoruz napacagimi sasirdim tek basima
(5,482 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım, sen de günde 1 saat ayır en azından çocuğunu dolaşır
0 oy
(238 puan) tarafından
benim Elifim de öyleydi o aylarında :) atak dönemidir durulur bir süre sonra. sakin kalmaya çalışın.
tarafından
Sakin kalmaya çalışıyorum canım ama olmuyor yemek yiyemiyorum tuvalete gidemiyorum birşey yapamıyorum sürekli yapışık ikiz gibi geziyoruz aşırı dışarı istiyor dışarda arabada durmuyor kucağıma alıp heryeri gezdirmem lazım öyle duruyor
(238 puan) tarafından
Aynı aynı bizimde öyleydi onu taşımaktan kollarım badiciler gibi oldu kas yaptım ama sırtım belim tutmuyor artık. 3 yaşında hala kucakçı. insanız elbet sabrımızının da bi sınırı var ama sinirlenince onun hasta olduğu zamanı düşünüp sakinleşin ya da odadan çıkın
0 oy
(12,767 puan) tarafından
Oncelikle ağrısı veya hastaligi olmayan çocuğa agrikesici verme yazik niye veriyorsun

Tam inatlasma donemleri 2 yas donemi çok sikinti ise bi pedegog gorusebilirsin
tarafından
Ağrısı falan vardır diye düşünüp veriyorum haklısın canım pedagogla görüşecem mutlaka tek çare o çünkü
0 oy
tarafından
Bazı donemler boyle oluyorlar cnm. Sabret bu huyunu unutacak inşallah. Evde birseylerle oyalamaya calis eve alışsın 
tarafından
Ay inşallah canım kısa sürer ya yemin ederim artık yorgunluktan kendimi hisetmiyorum oyuncaklar aldık bugün yeni ama yine istemiyor evin içinde gezdiriyorum çizgi film açıyorum konuşuyorum naptiysam alismiyor durmuyor
tarafından
Günlük bir saat çıkarsan belki sakinlesir.benim oglumda disari çıkmak icin ağlıyor bide hamileyim çıkarıyorum ikimizede iyi geliyor. Bir saat sonra sıkılıyor zaten
0 oy
(928 puan) tarafından
Beni de çağır beraber ağlayalım canım 
tarafından
Ay gel sarılalım canım yalnız degilim
0 oy
tarafından

Canı sıkılıyor belki de evde canım, oyun oynayacak kendi gibi kimse yoksa bir yerden sonra sıkılıyordur. Yürümüyor mu?

tarafından
Yürümüyor canım evde herşeyi deniyorum yok halen bile agliyor birusuru oyuncak var oynamıyor çizgi film açıyorum ne yaptıysam o dışarıdan koparamadim
tarafından
Çocuk belli ki sıkılmış canım, yürümeye başladığı zaman daha rahat edersin en azından kucaktan kopar belki. Rabbim yardımcın olsun
0 oy
(185 puan) tarafından
Aha benim kızım bu 
tarafından
Yazdım kuzum postuna sakın dövme onu tamam sinirleniyoruz bizde insanız ama kız dövme korku olusmasin onda Rabbim ikimizinde yardımcısı olsun insallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 221 göst.
28 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 532 göst.
13 Ocak 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 427 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,927 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 688 göst.
6 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Biriiste (465 puan) tarafından soruldu

412,675 soru

12,424,336 cevap

45,396 kullanıcı

Kategoriler

...