0 oy
192 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Hanımlar felaket sıcak var. Ve ben vantilatör açık uyuyorum.    Eşim ikide bir bebekte hasta olacak sende diyor anne karnında bebeğe etkisi olurmu

7 Cevaplar

0 oy
(3,110 puan) tarafından
Yok canım olmaz ama senin doğumun yakın girp falan olma Allah korusun Bi yerin falan tutulur
tarafından
Diğer türlü de uyuyamıyorum.  Direk bana vurmuyor yere yatırdım.  Minik bir esintisi geliyor
(3,110 puan) tarafından
Öyle valla canım felaket sıcak hava son günlerin bide senin haftaya daha çok sıcak olcak diyolar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kiz ben geberdim vantilatorden heryerim tutuldu valla bikere bidahada oyle yuksek hizda acmadim acsam bile bana donuk yapmadim tabiki zarari olur
0 oy
(2,248 puan) tarafından
Canım ben şuan hastayım 3 4 gün yattım bişe olmadı ama ondan sonra grip oldum önce boğazım yandı sonra ses gitti şimdi öksürük 
0 oy
tarafından
Yok kız ben 3 e getiriyorum önünde uyuyorum yine sıcak gidip kafamı suya sokup gelip önünde uyuyorum o derece tabi sen ıslak oturma önünde
0 oy
(601 puan) tarafından
Bebeğe değilde zaten normalde vantilatör zararlı herkes için ama karnım burnumda sıcak basiyo mecbur aciyom valla
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Biraz uzak çalıştırırsan bişey olmaz .Ben zemin katta oturuyorum oğlum 2yaşında haziran sonundan beri klima açıyorum oğluma zarar gelmesin diye 27de çalıştırıyorum ev küçük olduğundanmıdır nedir sanki 18de çalışıyor gibi içeri buz gibi oluyordu , hatta çarptı beni grip oldum .2gündür bende vantratör çalıştırıyorum 3-4adım uzağımda çalışıyor şuan
0 oy
(2,460 puan) tarafından
Bebeğe etkisi olmaz ama seni çarpabilir. Fazla karşısında durmaman daha faydalı olur senin için

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 381 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde A.i.l.e (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 180 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 302 göst.
0 oy
6 cevap 187 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ilkbahar (321 puan) tarafından soruldu

414,225 soru

12,466,181 cevap

46,900 kullanıcı

Kategoriler

...