Dun sokakda kizim oynuyor komsularlada ben oturuyordum koyden kayinbabam geldi aksam yemegine gelecekti erkenden 3 kisilik yemek yaptim ben disardayken gorumcem girmis anahtarda uzerind3 acmis girmis iceri makinanin uzerinde telim allahdan sifre var komsu dedi sizin ora cocuklu biri girdi heralde hayal fln gormediysem dedi duvardan bi baktim kapi acik hizlica bi girdim o nasil sinir oldum elinde telefonum blli etmedim yakaladim dedim bnde sifren olmasaydi kardesimi aricaktim benden icin nerde evde yok dicekmis oysaki ayni sokkta dikiliyom ayakda gormemesi imknsz benzetrmedim dedi nese blli etmedim 8bucuk gibi faln esim arqd8 abimde gelecwk yemege diye tmm dedim ama ne kadar sacma abisi de 1 gun oncesi karisiyla bizdelerdi ertesi gun ne isin var babanizi gormeye geldiysen bile yemege iki gun gelinmez son dk olmaz ayri ayri sinir yemekden icmekden de gectim o sikinti degil habersiz yada son dk gelmelerinden sikildim artik ya tel var bi haber edin erkenden 2yasinda cocugum var anca hazirlaniyorum zaten hic dusunmuyorlar yanlis anlasiliyorum tepki gosterincede gelmemizi istemiyor oluyorum bu sefer esimle tartisiyorum ben son dk hic gitmedim gitmem ha olur da yol ustu ugrayalim fln derse esim ugrriz ondada ararim yada arattirim ayrica son dk gittiysem yemek fln yemek cok oturmam ne allah askina bu ya k.bakmayin uzun oldu