0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde (1,150 puan) tarafından
Bakara suresi yasin suresi indirdm. Başka hangileri olabilir?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bak link atym onu jndr cnm
(1,150 puan) tarafından
Tamam
tarafından
https://youtu.be/aQfvAMa-bDo bu çocuklar için   ben acyom bakara suresi atcktm indrmissn yasinide cnm
(51 puan) tarafından
Peki bunu çocuğumuza dinletirken bizim kıyafetimizinde kapalımı olması gerekiyor ?
tarafından
Yok kız bakara suresini dinleynce öylemi yapyon kuzum sen ben bunları doğum ettim sürekli dinledim ewde iyidr cnm bnm bide bakara suresini surekli dinle ewdeki huzursuzluga falan çok iyi geliyo ac bı köşede dnle
(51 puan) tarafından
Eşim bunları dinlerken açık şekilde dinleme diyorda ondan sordum
tarafından
Yav eşin nie mele mi öyle DYO kız    ben dnliyom vlaa bişey olmuyo nie adet oluncada dnliyiz ozamn nasıl olucak eşine deseydin kız doğumdan sonrada
(51 puan) tarafından
Namazında niyazında eşim ama belkide yanlış biliyordur neyse içim rahat etti bende açarım oğluma:)
tarafından
Haa ondan dyoo :))aç kız yaa  bende dinliyom vlaakimse yok kuran okusun aşkı bnde byle dnliyom vla 2ay sonra yine dogurcm yine byle
(51 puan) tarafından
Namaza yeni başladı namaz kılmadan öncede öyle diyordu
tarafından
Hmm anladm cnm    yine sen blirsn kuzum
(1,949 puan) tarafından
Basini örtmek zorundasin kıyafetine uygun olmali. Dinlemek farzdir çünkü..
tarafından
Yoo ne alka bn ortmuyom
(1,949 puan) tarafından
Sen ortmuyorsun diye dogru mu oluyor canim. Farzdir kurani dinlemek. Okumak Sünnet. Aciyorsan da evde olma. Yayilarak kuran mi dinlenir.
tarafından
Doğum yaptıktan sonra kanaman oldumu ozamn kanın kesilmesini bekliyicz sakaamisn kız adetliyknde oyle
(1,949 puan) tarafından
Adetliyken okunmuyor ki zaten basini kapatmaktan ve usturuplu giyinmekten bahsediyorum ben. Yine dinlerken de okuduğun gibi giyinmelisin.  Yazdigimi dikkatli oku.
tarafından
Kız onu anladım da lohusayken çok ter basiyo nasil kapalı giyiniyim canm
(1,949 puan) tarafından
Onu bilemem kiz valla 30 derece bizim evde akşamları dinliyordum bende napayim. Esinti bulunca falan  :D
tarafından
Bende öyle yapym sağol cnm uyardigin icn :))
(1,949 puan) tarafından
Rica canim..
tarafından
❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(607 puan) tarafından
Bakara suresi dinle canım , ne derdin ne sıkıntın varsa alır götürür Allah'ın izniyle herşeye derman , 3 gün dinle Allah'ın izniyle sıkıntılarından kötülüklerden herşeyden korunup feraha erersin , okuyabiliyorsan da oku daha etkili olur
0 oy
tarafından
İnşirah Suresi de rahatlatıp ferahlatıyor insanın içine Onu da indirebilirsin
0 oy
tarafından
İnşirah ve bakara dinle cnm
0 oy
tarafından
Hatim dinleyebilirsin her güne bir cüz olabilir kabe imamı mahir var cok güzel okuyor 
0 oy
tarafından
Kalem suresi cok severim gerci hepsini severimde ayri bir huzur veriyor kalem suresi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 317 göst.
30 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Esraaras63 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,281 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 152 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 693 göst.