Dün kayınvalıdem bizim buraya gelmiş SAĞLIK ocağına ayaklarından rahatsız bayağı yaşında çok yok zamanında çok yıpratmışlar görümceleri bayağı biraz gezdik işlerimiz vardı beraber hallettik eve gidelim dedi kayın daha 15 yaşında eve gideyim kızım dedı zor yürüyordu akşam eşime dedim anneyi hastenye mi götürsek diye kayonbabamda köyde bana karşı Allah var çok iyi bir yanlışını görmedim gurbeteyim diye hiç kötü sözünü duymam ama ailesine karşı kardeşleri daha ön planda köyde gelemezdi kaç zamandır iyi bir doktor varmış oraya gidecem deyip duruyordu baktım babam yok eşime dedim biz götürelim diye bayağı ısrar ettik gelmem galan meğerse parası yokmuş ondan sabah kalktık aradık anne hazırlan geliyoruz diye gittik hastaneye özel bir klinik diye nakit para da banka da vardı sabah da çok erken olduğu için bankalar kapalıydı. Eşimde 2 saat sadece izin almıştı bende gram altın vardı onu bozalım dedk götürdük. Eşim bana Allah senden razı olsun dedi başkaları hiç böyle yapmaz dedi. Bende dedim o annemiz ha senı. Ko ha benım ki fark eder mi tabıkı yapacaz dedım sarıldı öptü falan. O an anladım ki gerçekten iyilik her zaman güzellik getiriyor
1,493,038 soru
24,395,274 cevap
349,698 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın