0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Kızlarım pizza istemişti yemeksepetinde ve getirde bu seçenekler 60-70 tl civarı tutuyor..trendyol yemekte yüzde 20 indirim artı 20 tl indirim var..52 tl yerine 22 tl ödicem..banka kartı da oluyor

Trendyolun marketini de kullanmak için banka kartı kabul etmiyor fakat karttan cüzdana tutarın yüzde 15 fazlasını eklemniz lazım o zaman cüzdan ile öde seçeneği var 1 aydır kullanıyorum hem siparişlerde indirimler oluyor

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bursada yokki sanırım :ermm:

tarafından
İstanbuldayım cnm pendik yenişehir bu
tarafından
Evet  canim biliyorum
-Reklam-
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Bizim buraya yok o.    
tarafından
Bir an önce geliştirseler getir gibi türkiyenin her yerine güzel olur
(45,019 puan) tarafından
Benim olduğum bölgeye çok yakında geliyo diye gördüm simdi
tarafından
İnşallah cnm her iki uygylaması da çok iyi markette de indirimler oluyor 1 aydır markete gitmedim desem..2 çocukla sıcakta uğraşmıyorum
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Ankarada yok yaa
tarafından
Tek istanbula çalışıyor galiba..bir an önce gelir inşallah çok faydası var..2 çocukla sıcakta gidemiyorum market için yarım saate geliyor
(22,059 puan) tarafından
Ay inşallah kiz bölge bölge değişiyor ztn herbolgede yok ankarada
(45,019 puan) tarafından
Sincanada çok yakında diyo edos
tarafından
Gelsin her yere ya çok faydalı çevredeki marketlerden getiriyor ücret de almıyor markette..yemekte de ilk siparişler yarı yarıya sonrakiler de indirimli oluyor
0 oy
(7,785 puan) tarafından
Getir de ilk siparisr ozel indirimler var cnm bnde hburger soyledim :D 20 tl indirimle
tarafından
Getiri 2 seneden fazla kullandım yine indirimler veriyor ama getirme ücreti alıyor..trendyol market 30 tl indirim veriyor her hafta da indirim veriyor..yemekte de ilk sipariş yüzde 50 diğer siparişlerde yüzde 40 düşüyor..bir de kupon verdi 20 tl
(7,785 puan) tarafından
Buraya yeni geldi kiz getir :D trendyol yemek yok daha bizim burda bildigim kadarıyla
tarafından
O da gelir..baya geliştiriyorlar böyle uygulamaları büyükşehirde iyi oluyor 2 çocukla sıcakta veya soğukta çıkmadan geliyor herşey
0 oy
(167 puan) tarafından

Aaa süper teşekkürler bu akşam yemek yapmıcam :D

tarafından
Ben sonradan gördüm ya nohut pişerken..yine de sipariş vercem nohutu da yarın yeriz eşim geç geliyor çorba olsa yeter der

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 161 göst.
27 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 462 göst.
0 oy
34 cevap 730 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (5,875 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 188 göst.
4 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde esrausen676 (102 puan) tarafından soruldu

411,613 soru

12,391,364 cevap

43,814 kullanıcı

Kategoriler

...