0 oy
382 göst.
Aile kategorisinde (294 puan) tarafından
kızlar  eşimi artık tanıyamıyorum   bu halimle resmen durup dururken bana zulmediyor   dayanamıyorum artık dayanamıyorum kaldıramıyorum. Bıktım artık sürekli kavga ediyor  azarliyor küfürediyor  birdenbire ne oldu bilmiyorum dayanamıyorum artık dayanamıyorum. Allah rızası için yardım edin kendini şaşırmış lafları bile sanki onun değil   . büyü yapıldığına dair hareketler bunlar . Nasıl anlicam yapılıp yapılmadığını

8 Cevaplar

0 oy
(81 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Selamünaleyküm güzel kardeşim

Eşin evde olduğu vakit youtubeden rukye aç büyü ile ilgili olanlardan eşine bak nasıl tavrı sor uyuşma karıncalanma ürperme oluyormu sende diye

İnanmayan bir insan olsada sor

İşin ehli bir hocaya gidin

Diğer kardeşlerimin dediklerini de uygulayın

Ezan açıp dinletin tüm eve

Allah yardımcınız olsun

Sakın eşinizle kavga etmeyin

Ya Halim Ya vedüd çekin o esnada

Fatiha okuyun 
(294 puan) tarafından
Rabbim razı olsun sizden . Ne muradınız varsa versin. teşekkür ederim çok teşekkür ederim uygularım
(81 puan) tarafından
Ne demek kuzum Rabbim senden de razı olsun hepimizden olsun inşallah
Allahım inşallah iyi olur düzelirsiniz
Yuvanıza huzur bereket yağsın
Hepimizin inşallah
(294 puan) tarafından
amin kardeşim inşallah ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hocalar var bunun için kitap açık bakıyorlar mis aslında bende isyiydojm öyle bir hoca bulmak bu ara bizde hiç iyi değiliz bazı şebekeden şüphe ediyorum bende ama elimden bir şey gelmiyor allaha sığındım rabbim her şeyimi benden daha iyi bilir dedim tevekkül ettim sonucunu bekliyorum ")
0 oy
tarafından

Bol bol dualar et sureler aç evin içinde

0 oy
tarafından
Valla canm evi didik didik araştır kapıların üstüne bak yağ falan var mı . Elbiselerin astarlarina kadar bak . Heryere dolapların arkasına üstüne bazanin içine yatağın yastığın altını üstüne getir bak . Belki bişey bulursun 
(294 puan) tarafından
tamam hemen bakıyorum
tarafından
Genelde büyü yapınca domuz yağı kan toprak falan kapı üstlerine dökerler . Bazıları da muska falan yapar . İkisinden biri olabilir
0 oy
tarafından
Canım hamile misin sen 
tarafından
Amin güzel duaların için Allah razı olsun senden canım rabbim cümlemizi korusun ❤️
(81 puan) tarafından
Güzel sözlerin için Allah razı olsun canm benim sağolasın güzel bakan güzel görür
Nerimancım
Bende çok iyi eksiksiz tabiri caizse dört dörtlük yapamıyorum ibadetlerimi ama Rabbim o gücü hepimize versin inşallah
Sizleri seviyorum hepimiz kardeşiz cennet kardeşleri İnşaAllah
Hayırla kalın
(81 puan) tarafından
Canım ismini bilmediğim için hitap edemiyorum kusura bakma oğlumherşeyimm27 Allah sendende hepimizden de razı olsun inşallah sağolasın güzelim
Hayırla kalın inşallah
tarafından
Çok sağolun Allah'a emanet olun hayırlı geceler ❤️
(119 puan) tarafından
Ay vallahi benim şuanki halimi anlatıyorsun.1 aylık hamileyim benden yazlığı temizlememi istiyorlar belli ki Kocamı da dolduruyolar çünkü kocam diyor ki seni bu temizlikten kurtarmamız lazım
0 oy
tarafından

Evini her sildiginde sirkeli su ile sil

(294 puan) tarafından
tamam . yapacağım artık . Allah razı olsun teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim cnm.  Erkeklerin de bir âdet dönemi oluyor ben öyle adlandiriyorum ona Denk gelmiştir
(294 puan) tarafından
Nasıl yani
tarafından
Yani biz adet olacağımız zman sitresli oluyoruz ya onlarda onun gibi birşey.
0 oy
tarafından
Hocaya git bacim
0 oy
(3,552 puan) tarafından
Herkes yazmış da bende bir şey soracağım. Esin senin dışında kimlerin elinden yemek yer bunu bi düşün. Bu işler süreklilik gerektiriyor birinin sürekli o küçük kağıtları yedirmesi gerekiyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 107 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde Kurabiye0 (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 192 göst.
7 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (521 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 167 göst.